AKTUELNO

Nije joj lako!

Pevačica Ana Kokić liniju je dovela do savršenstva, ali kako se trenutno nalazi kod kuće i retko izlazi, tu figuru želi i da zadrži. Hrani se zdravo, ali se trudi i da ima fizičke aktivnosti koje će joj pomoći da ostane fit. Osim pravilne ishrane, kao i fizičkih pokreta, Ana je oklagije iskoristila da svoje noge dodatno izvaja, pa će razvlačenje kora za pitu pričekati neko bolje vreme.

- Pite ne smem da jedem, tako da sada oklagije koristim samo za maderoterapiju i uklanjanje celulita. Ali čim to sredim, napraviću najsočnije kiflice - kaže uz osmeh Ana Kokić.

Foto: Instagram.com

Na pitanje kako uspeva da mršavi dok je u izolaciji, s obzirom na to da su mnogi nabacili kilograme, Ana skromno odgovara:

- Ne mršavim, ali se trudim da se ne gojim. Hranim se po preporuci nutricioniste, malo vežbam, a ono što me najviše zabavlja ali i troši je snimanje video-klipova za „Tik tok“.

Kako je pre izolacije provodila dosta vremena na treninzima, Kokićeva pokušava da u svoja četiri zida radi vežbe koje su prilagođene za kućni prostor.

- Ne mogu da se pohvalim baš da treniram koliko bi trebalo, ali dajem sve od sebe da budem bar malo fizički aktivna - naglasila je ona.

Kao i ostatak sveta, tako i Ana vreme provodi kod kuće. Kako je pre vanrednog stanja često imala nastupe i morala da odsustvuje od kuće, pitali smo je kako provodi vreme i koliko joj prija boravak u svoja četiri zida.

- Iskreno, prija mi. Bilo mi je teško prve nedelje jer sam od samog početka vanrednog stanja strogo poštovala sve. Neizvesnost me je najviše uznemirila, ali sada sam super. Fale mi nastupi i moja publika, ali verujem da ćemo se ubrzo ponovo družiti. Do tada pravim planove, smišljam šta ću kada sve ovo prođe i komponujem - kaže Ana.

Autor: M.K.

#Ana Kokić

<
'