AKTUELNO

Neverovatno ponašanje Luninog dečka!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje i za Marka Đedovića, koji je prokomentarisao razgovor sa Jelenom Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na proslavi Ninog rođendana rekoa si Jeleni da će posle Zadruge po nju doći BMW... Šta si mislio pod tim? - glasilo je pItanje.
Šalio sam se sa njom, ta njihova tema je veoma interesantna, jer nikada nije ispričana. To je bilo u toku razgovora u ekonomskom dvorištu, sad da ustanu i ispričaju, što bi bilo kao nešto interesantno, ja im ne bih verovao. Tih 50 - 50% njenih, mislim, nešto tu meni nije jasno. I sinoć ona priča koja mi je rekla, ona kaže da se ni ne seća da je ona meni to rekla, da je ona to rekla u hodu. Apsolutno da priča nije do kraja ispričana. U meni postoje sumnje, a očigledno i u gledaocima, verovatno su njima neke stvari mnogo jasnije. Luna je rekla da Jelena vrti tu priču, da se ubacuje...Pa ako je priča, onda Luna nema nikakavih problema, nema potrebe za nervozom, ali Lunina reakcija govori više od bilo kojih reči. Mislim da je Luna ista po stavu pitanja o Jeleni i Marku i mislim da je to muči. Jeste utihnuo, nešto mi ne deluje srećan u mojoj glavi, ljubav meni ne izgleda tako - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

To su te situacije gde se ja nasmejem, ja ne mogu da budem ozbiljna kada se neko našali ili da počnem da plačem. Ja ću se uvek smejati kada mi je smešno, možda ću se i našaliti na svoj račun. Neću praviti nikakvu frku ili dramu - rekla je Jelena.
Oni kao da ne vide šta se dešava, niti imaju empatiju, kad vide da je neka velika svađa, tu je gomila problema, Luna i Anabela i Gagi, naravno da sam nervozniji. Kada sam ušao ovde, naravno, bio sam rasterećen, ali kao da ne vide šta se dešava. Ja tebe razumem, tebe je Miljana nabola u glavu i ti si se smejao - odbrusio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgledate kao da ste došli sa nečijih 40 dana! Po ceo dan ste u krevetu, ne deluje mi to, vaše ležanje, vas dvoje. Luna je ušla ovde, nakon rešenog problema sa Jelenom, ti si se isto ponašao do Anabelinog ulaska - raskrinkao je Đedović Miljkovića.
Evo da ti objasnim, pošto si prvi put u rijalitiju, ljubav se ovde budi nekim sitnicama i delima. Miljana je imala pravo što ti je razvalila glavu - govorio je Lunin dečko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, verovatno na pranju gaća i kuvanja! Super, ti opravdavaš nasilje! - uzvratio je Marko
Ja kada sam tek ušla, ono što je Karić rekao, ja ću biti ovde uvek neko koga niko ne voli, nije me voleo ni Sloba, ne voli me ni Marko. Ja sam jedna veštica, mislim da je to ovde dve godine dokazano, ja priznajem da sam loša devojka, mene momci ne vole, koriste me. Eto, Đedoviću, ja se nadam da će Marko provozati Jelenu BMW-om - bila je ironična Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'