AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Luna Đogani je nastavila da plače u sobi za izolaciju nakon što je njena majka Anabela Atijas otišla na žurku, a posle nekog vremena obišao ju je Gagi Đogani, pa počeo da je savetuje. Podsetimo, Luna i Marko Miljković su se jutros posvađali kada je on saznao sve o njenim lažima o odlasku kod Nenada Sinđelića Gastoza, zbog čega sada trenutno ne pričaju.

Da sam kod kuće sad, pojeo bih se. Treba da ti bude malo lakše, tu smo mi. Okej, desio se problem, nesporazum, moraš da se digneš, to mi se ne dopada kod tebe - rekao je Gagi.
Ne želim takvog čoveka da izgubim. On će mene da ostavi, lagala sam ga bespotrebno - govorila je Đoganijeva.
Moraš da paziš, ako znaš da mu smeta, da neće proći preko toga. Ja sam ga upoznao, gledao sam drugu sezonu. On je drugačiji, njega ne zanima što si Luna Đogani, kao ostali tvoje momke, neće da pređe preko toga samo zbog toga što si Luna - nastavio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što me voli - govorila je Luna.
Takve su žene, znaš da mi je i tvoja mama rekla znaš za koga tek kada smo se razveli. Da mi je rekla, haos bi bio - priznao je Gagi.
Nikad ga ne bih prevarila - dodala je Đoganijeva.
Ja ne mislim da si ti k*rva, devojka koja će da vara, nisi ti sklona tome, on to zna. Ali mu daješ sumnju da može da se desi to, razmišljam kao muškarac. Ušla si jer si pomislila da će da bude sa Jelenom... Poslušaj tatu, prošao sam to 15 puta... I ovi problemi oko laži, dešava se, to su normalne stvari. Mama ti nije bila takva, kad smo se svađali nije ništa radila da bi mene povredila. Smetalo mi je i što si ga pljuvala kad si ušla. Oprostiće ti, ali mora da te vidi sigurnu i veselu. Da imaš samopouzdanje. Imaš problem sa muškarcima, imaćeš ceo život. Treba znati sa muškarcima - govorio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih mu prilazila na svaka tri minuta, ali on ne želi. Kaže mi da mu se ne obraćam sedam dana. Sad će sedam dana da razmišlja da bude sa mnom. On mi ništa ne veruje - dodala je Luna.
Ako ti ne veruje, treba da ideš dalje. Mnogo si pogrešila, lagala si mamu, uradila ovo, ono... Toliko si sr*nja napravila, nemam reči. Zamisli da si naletela na nekog majmuna, znaš šta bi ti uradio? On ima super karakterne osobine, ja bih voleo da budem takav - zaključio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Luna Đogani

#Zadruga 3

<
'