AKTUELNO

Svi su je zaboravili i retko ćete je videti u javnosti!

Anabela Atijas i Gagi Đogani danas vode velike ratove pred milionskim auditorijumom u najgledanijem rijalitiju "Zadruga", a nekada su bili članovi grupe "Funky G" koja je harala devedesetih. Ipak, raskol među njima krenuo je nakon što su objavili album "Kafana na Balkanu" koji je ugledao svetlost dana 2008. godine, a kako smo mogli da vidimo, njihov odnos je bio loš mnogo godina unazad. Anabela je, po razvodu i napuštanju grupe, započela solo karijeru, a Gagi je tražio novu pevačicu kako bi grupa nastavila da živi.

Foto: TV Pink Printscreen

Utehu je našao u tada nepoznatoj Marini Uzelac, sa kojom je snimio album "Pali anđeo" koji je postigao veliku popularnost i svideo se publici. Međutim, nakon godinu dana, ona je napustila grupu, a Gagi je i po njoj opleo tada, rekavši da je publika nije prihvatila.

Foto: TV Pink Printscreen

Marina nije odustala od muzike i nastavila je da nastupa po prestoničkim lokalima, a pevala je čak i sa Sašom Kovačevićem i Davorom Jovanovićem. Ona i dalje pleni svojim šarmom, a kako se navodi, ostvarila se i u ulozi majke.

Autor: N. Vujčić

#Anabela Atijas

#Funky G

#Gagi Đogani

#Marina Uzelac

'