AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Luna Đogani imala je potrebu da se obrati Maji Marinković i Marku Janjuševiću Janjušu nakon što je otkriveno da je zadrugarki obećao da će se razvesti od supruge Ene Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si njoj davao nadu, a ona je to shvatila ozbiljno. Ja sam rekao da iskreno i pokajanjem pokaže da joj je stalo do toga. To što je rekao to ima težinu! Pitanje je bilo, da, istina je, ono što si rekao, za to odgovaraš. E na kraju uzmeš i kažeš šta je rekao, da li se kaješ zbog toga! Pokajanje, pokajanje! Da shvatiš da je to loša stvar. Majina istina nju ne može oprati, ali ona je istinu ispričala i konačno imaš priliku da kažeš! - rekao je Lepi Mića.
Ja sam danas bila kod Drveta, svi znaju šta sam ja imala u prvoj sezoni, hoću da kažem da u ovoj situaciji, ja moram da kažem, iz mog iskustva, kada ti kažeš devojci koja je luda za tobom, da ćeš se ti razvesti od žene, to njoj daje za pravo da sve više bude kraj tebe. Ja znam kako je meni bilo. To je signal da idu dalje, da želi ozbiljno, da planira nešto sa tobom u budućnosti. Mene nije Bog mogao da odvoji od njega! Ja sam mislila da će on (Sloba) promeniti ceo svet zbog mene i to mi je dalo da ću ja biti još više u njegovom životu! Kad je njemu ušla žena, ja sam tek tad počela da shvataš šta sam uradila - ispričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Poligrafsko testiranje večeras je obavio licencirani poligrafista detektivske agencije "Seguridad".

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'