AKTUELNO

Teodora Džehverović ispričala je nedavno u emisiji "Amidži šou" o brojnim neprijatnostima sa kojima se susrela zbog osobe koja ju je godinama uhodila i maltretirala na društvenim mrežama, a slična sudbina zadesila je i Kristinu Kiju Kockar.

Ona, takođe, nije želela da ćuti, već je rešila da uzme stvar u svoje ruke, a osobi koja je uhodi poručila je da se na ovome neće završiti, te da će uzvatiti "udarac".

- Sećate li se kad je Tea u "Amidži šou-u" rekla ime i prezime osobe koja je maltretira na društvenim mrežama i da su joj trebale godine da je nađe? E sad, onog jadnog iz Herceg Novog, od prošle godine, što je stavio "story" u vezi narkotika smo našli za pet min, od adrese do kakva jaja voli da jede, pa popio i krivičnu jer da ga nađem imam više resursa. Zapamtite to - započela je Kija, koja je potom nastavila:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pošto trenutni psiho, po mojoj proceni, osoba kojoj možda nisam odgovorila na poruku, po 10373729. put pravi lažne profile, obezbediću da gostuje u emisiji "Amidži šou", da se žali na mene, jer sam ja mala maca za sve vas kad ja krenem da vas maltretiram. Ukoliko je to osoba koju znam, što je verovatno, biće mi još veće zadovoljstvo. Nađite život, ne trebam vam ja na kičmi. Samo gubimo vreme. Širimo ljubav - poručila je pevačica.

Foto: Instagram.com/kijakockar

Autor: D.T.

#Kija Kockar

#pevačica