AKTUELNO

Proslavljeni srpski dizajner Bata Spasojević sinoć je održao reviju za pamćenje, a osim manekena i manekenki, pistom su prošetali i ljubimci.

Specifičnom revijom sinoć se na modnoj manifestaciji "Fashion Selection ENTERtaiment" predstavio dizajner Bata Spasojević, čiji su modeli, kao i čitav performans oduševili prisutne. Ipak, posebnu pažnju privukli su psi manekeni koji su savršeno izneli modele voditeljke i dizajnerke Irene Hrnjak Atanasković koja je predstavila svoj brend "IHA".

Foto: Pink.rs

Revijom Bate Spasojevića "Body and Soul" završena je pomenuta modna manifestacija kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti poput Maje Manojlović, voditeljke Nacionalnog Dnevnika na TV Pink, Vesne da Vinče, vlasnice agencije "Miss Yu", pevačice Nikoline Kovač i pevača Saše Kapora, koji su u društvu pevačice Ane Sević pravili selfije.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Reviju nije propustila ni popularna pevačica Katarina Ostojić Kaja, kao ni ekipa emisije "Premijera" na čelu sa Ognjnom Nestorovićem, kom su društvo pravile kolege Tijana Prica i Nemanja Vujičić.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Modeli poznatog dizajnera nikoga nisu ostavili ravnodušnim, te su posetioci revije neprestano fotografisali sve manekene i manekenke.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: D. P.

#Bata Spasojević

#Irena Atanasković Hrnjak

#Maja Manojlović

#Ognjen Nestorović

'