AKTUELNO

Sve su javno objavili.

Rat između bivšeg ljubavnog para Zerine Hećo i Dada Glišića se ne stišava. Nakon što ga je oputžila za fizičko maltretiranje, a on nju prijavio policiji zbog maltretiranja i proganja, haos je nastavljen.

Nisam spavala do sedam ujutru, primila sam terapiju. Izbaciću sve snimke i slike. Sada će Dado Glišić biti uhapšen za par sati, sve ću da pokažem policiji. Dosta je bilo tvoje manipulacije, a znaš da manipulišeš jer si bivši heroinski zavisnik - rekla je Zerina svojim pratiocima na Instagramu.

Sa druge strane, Dado je objavio Zerininu fotografiju od pre nekoliko dana na kojoj takođe ima zavoje oko ruku, iako je u svom snimku tvrdila da zavoje nosi zbog povreda koje joj je on naneo.

Foto: Instagram.com

Zerina je objavila i fotografiju, na kojoj je, kako ona tvrdi pretučena, dok je istu fotografiju Dado objavio uz tvrdnju da se sama povredila, te da namerno pada i sama sebi nanosi povrede.

Foto: Instagram.com

Zerina je objavila i njihovu prepisku, koja traje već danima, a oni jedno drugom prete, psuju i prebacuju za sve što se ikada desilo u njihovoj vezi.

Foto: Instagram.com

Osim toga, spominju se i međusobne prevare. Tako je Dado objavio da ga je Zerina prevarila sa jednim dečkom, a ona je takođe objavila njegovu fotografiju sa drugom devojkom u naručju.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Glišić je javno pokazao i svoju prijavu koju je podneo policiji, dok je Zerina objavila izveštaj lekara koji je dobila.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Autor: R.L.

#Dado Glišić

#Zerina Hećo