AKTUELNO

Večeras na TV Pink!

Nova epizoda najgledanije late night emisije “Ami G Show” je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Autor i voditelj Ognjen Amidžić je i ovog puta okupio aktuelne goste – pevačicu Sandru Afriku, repera Milija, bivše zadrugare Ivu Grgurić i Filipa Đukića, kao i influensera Nikolu Miloševića poznatijeg kao Đota freestyle.

Foto: Pink.rs

Osim što je pobedila u “Zadruzi 3”, Iva Grgurić je iz najgledanijeg rijalitija izašla i sa dečkom, Filipom Đukićem, a njihova veza opstala je skoro tri meseca od napuštanja rijalitija. Iako se stalno plasiraju informacije o njihovom raskidu, Iva i Filip uživaju u ljubavi na relaciji Beograd – Zagreb, a pravo sa odmora u Crnoj Gori, njih dvoje dolaze u studio emisije “Ami G Show”. Da li im smetaju nagađanja o raskidu, kakva je stvarno situacija u njihovoj vezi, šta misle o učesnicima “Zadruge 4” i da li imaju favorite, Iva I Filip otkrivaju ovog utorka na TV Pink. 

Foto: Instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika važi za jednu od najtraženijih i najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni i uvek je Ognjenov rado viđen gost. Osim o karijeri, javnost najviše spekuliše o Sandrinom ljubavnom životu, a o tome da li je u vezi, kakvo je stanje na privatnom i poslovnom planu, koliko ju je pogodilo to što zbog pandemije ne može da nastupa i kakvi su joj planovi, Sandra će govoriti u emiisji “Ami G Show”.

Foto: TV Pink Printscreen

Reper Mili je trenutno jedan od najpopularnijih izvođača, a nakon pauze, objavio je novu pesmu “Straciatella”. Za samo dva dana, pesma ima više od 1.100.000 pregleda na Jutjubu, što za Milija nije nepoznanica. Gotovo svaka pesma je za kratko vreme postala veliki hit, a da li je zadovoljan reakcijama na novu pesmu, šta planira dalje u karijeri i kako se rep scena nosi sa posledicama koronavirusa, Mili će ispričati kod Ognjena u emisiji. 

Foto: TV Pink Printscreen

Možda vam ime Nikola Milošević ne znači mnogo, ali Đotu znaju milioni. Sa više od 1.000.000 pratilaca na Jujtubu i više od 620.000 pratilaca na Instagramu, Đota je jedan od najuspešnijih influensera u Srbiji. Širokoj javnosti se predstavio učešćem u takmičarskom šou programu “Ja imam talenat” – i od tada njegovi trikovi sa loptom oduševili su milione. Kako se nosi sa slavom, koliko odgovornost ima zbog tolikog broja pratilac i da li planira neke nove projekte, Đota otkriva ovog utorka u emisiji “Ami G Show”.

Foto: STUD1ONE

Ognjen je spremio lude igrice i izazove za sve goste, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Ami G Show” u utorak 15. septembra uživo od 22 časa na TV Pink.

Autor: Pink.rs