AKTUELNO

Svi znaju njene pesme, ali malo ko je bio upućen u to koliko ima veliko srce.

Ove subote gosti autorke i voditeljke "Magazina In" Sanje Marinković bili su Lav Pajkić, Nada Obrić, Dragan Marinković Maca, Tijana Milentijević i Jelena Trivan. Na samom početku emisije Sanja je pozdravila Nadu i upitala je kako je, s obzirom na to da se mesecima unazad pisalo o njenom lošem zdravstvenom stanju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobro sam. Ne dam se, borim se... Znam, naravno, za bolje dane, ali... - kazala je Nada, posle koje je voditeljka istakla da se duboko potresla kada je pročitala lažnu vest da je Nada preminula.

- Svašta su novine pisale, čak su i mene uspele da poremete, moram da vam kažem, kada je izašla ona strašna vest da više niste među nama, da ja nisam smela da pošaljem poruku, već sam posla poruku Goci Lazarević, koja je sve to istražila. Gde si bila šest meseci?

Foto: TV Pink Printscreen

- Bila sam u Beču... Naravno da sam imala neke probleme, imam ih još uvek ali nadam se da će na kraju ipak to da bude sve u redu.

U Sanjinom studiju prvi put su se upoznale Nada i Jelena Trivan, koja je poželela da otkrije gledaocima nešto više o humanosti pevačice.

Foto: TV Pink Printscreen

- Danas sam prvi put u životu upoznala Nadu, a ja sam u emisiji pre svega zbog Nade, izvini Sanja. Nada je odgajila moju najbolju drugaricu koja je ostala bez majke. Sve što zna u životu, kaže naučila je od Nade... I kad smo nas dve letos bile zajedno, Nada je bila u lošem stanju, bila je bolesna. O Nadi stalno slušam najdivnije priče, kao o najboljoj majci i fatalnoj ženi... - rekla je Jelena, koja je potom uručila poklon Nadi, koja je ostala bez teksta.

- Hvala od srca, ovo je nešto najdivnije što čovek može da čuje u životu... Čuti tako nešto... Ipak su to deca koju ja nisam rodila, da tako danas pričaju... - dirnuta je bila pevačica koja nije mogla da zadrži suze, a ubrzo je rasplakala i sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Magazin In

#Nada Obrić