AKTUELNO

Iako tvrdi da je dobro, ovo krije od svih.

Bivša farmerka Tamara Đurić, koja je juče objavila fotografiju iz bolnice na kojoj izgleda prilično dobro i najavila fanovima brz povratak u javnost, ipak nije u tako sjajnom stanju kao što priča.

Naime, ona još neko vreme neće napustiti VMA iako je juče napisala "vidimo se brzo", jer je to samo poruka ispisana da njeni prijatelji ne bi brinuli.

Istina je da njeno zdravstveno stanje nije normalizovano, a u prilog tome govori to što će Tamara morati da ide na još jednu operaciju, pošto još nije očišćen akva filer koji joj se razlio u zadnjici.

– Tamaru čeka još jedan zahvat, tako da ništa još uvek nije gotovo. Ona je pozitivna, više zbog drugih, bliskih ljudi nego zbog sebe, i ne želi da je bilo ko sažaljeva. Takva je, to svi znaju. Međutim, teško se nosi sa činjenicom da je čeka još jedna operacija. Uz pomoć jakih antibiotika koje pije akva filer nije se proširio, ali deo u kom se razlio mora u potpunosti da se očisti. Tamara je izgubila mnogo krvi, snage i prilično je smršala, tako da jedva čeka da sve ovo prođe – rekao je izvor blizak Đurićevoj.

Inače, Tamara je zabranila posete za sve osim za nekoliko izuzetno bliskih ljudi.

Pink.rs

#Operacija

#Tamara Đurić

#starleta

'