AKTUELNO

Haos na imanju zbog novih i starih ljubavi nije izostala ni tokom emisije "Pitanja gledalaca".

Noć za nama bila je napeta i turbulentna kao što je slučaj svake srede kada je na redu emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević došao je u goste zadrugarima, kako bi im pročitao sva pitanja koja milionska publika postavlja za njih u toku nedelje.

Bilo je suza, smeha ali i šokantnih priznanja pojedinih, a ono što je definitivno jeste da neki odnosi u Beloj kući više nikada neće biti isti. Na samom početku emisije, nastao je haos između bivših. Naime, Paula Hublin i Fran Pujas imali su žestoku raspravu koja je rezultirala novim saznanjima kada je ovaj par u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Za šta te ucenjuje Paula, pa si mali miš? - glasilo je pitanje za Frana.
Za sve što me je ucenjivala, izneo sam. Najviše me je zabolela ta njena ucena, jer nisam mogao da verujem da bi neko, sa kim sam živeo, to izneo - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da slušam ove gluposti, on zna da ja nikada ne bih takve stvari iznela, kada nešto želim, ja to uradim - uključila se Paula.
Posle svega što je napravila i uradila, ja ne mogu njoj da verujem. Jednom mi je rekla da će me zatvoriti i da nikada neću izaći van - dodao je Fran.
Ja u besu kažem svašta, ali nikada ne bih napravila - pravdala se Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje koje je tokom emisije "Pitanja gledalaca" pročitano, bilo je za Sanju Stanković, a bilo je vezano za njen pokušaj da poljubi Frana Pujasa dok je zadrugar bio u pripitom stanju, što se na kraju nije završilo onako kako bi ona želela.

Da li imaš imalo samopoštovanja kada prisiljavaš mladog Frana da ga ljubiš, kakav blam? - glasilo je pitanje.
Ja sam malo popila, ne znam, ja sam se zaljubila, i ako je moj greh to što sam se zaljubila onda sam grešna. Što bi rekla ona pesma - ne stidim se al' sramota me - rekla je Sanja.
Nataša je rekla meni da je rekla Franu da sam ja jedina normalna osoba koja treba da bude sa njim - prepričala je Sanja situaciju sa Natašom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovakvu Sanju ne poznajem, meni nije bilo prijatno kada sam to čula, znači kadar nevera. Ja sam videla svojim očima kada je Tara rekla Sanji da ide da to uradi. Ne znam šta joj je, ne poznajem je ovakvu rekla je Matora.
Ja sam se povukla, meni to vše nije bitno. Ja sam se zaljubila, to je moja stvar ne vaša - rekla je Sanja.

Ono što je takođe u noći za nama ostalo upečatljivo jeste odnos ova dva zadrugara. Naime, Maja Marinković i Vladimir Tomović vodili su zanimljiv razgovor za vreme reklama emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Mogla bi Maki, da me budiš poljupcima - rekao je Tomović.
Ti si nervozan kad se probudiš - rekla je Maja.
Kad me ti poljubiš neću biti, uletiš u krevet, ja topao - govoro je Tomović.

Naredno pitanje tokom emisije bilo je za Minu Vrbaški, povodom ponovnog sukoba sa Tarom Simov.

Zašto se ti baš sada trpaš kod Đoleta kada se on muva sa Tarom - glasilo je pitanje.
Ja sam od samog starta imala sjajan odnos sa Đoletom i Anđelom. Meni se sviđa FIlip. Nisam bila iskrena prema Tari od starta, ali sam se iznenadila od kako joj je Ermina rekla šta se vidi napolju, mislim da se Tara folira, njoj niko ne treba ni Čorba ni Đole. Između mene i Đoleta neće biti ništa, on i Anđelo su mi drugari, za Đoleta smatram da možemo biti dobri prijatelji. On i ja se ne muvamo, i to se zna. Smatram da ne radim ništa loše. Tara me je razočarala, ona pokušava da sakrije neke stvari. Dosta tema se pokrenulo ovde, ali ćutaću još malo, ali ako krenem da pričam i na svoju štetu, reći ću svašta. Tara jedno meni priča, a drugo sa strane - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam komentarisala sa Đoletom to. Ljudi su meni rekli kako ja odem da komentarišem sa Carom, Mina otrči kod Đoleta. Ja lično ne mislim da se ona nabacuje Đoletu, ja sam to i rekla Đoletu, koji mi je rekoa da ne brinem, jer se ja njemu sviđam. Ja sam se njemu izvinula što sam prekinula komunikaciju sa njim zbog neke osobe koja to nije zaslužila. Ja sam mu rekla da ne želim da igram rijaliti, ovde sam zbog novca, ne kačim se na njega jer mi to ne treba. Filip i ja smo se družili i pre njihovg muvanja i posle - rekla je Tara.
Filip je rekao da si me komentarisala i kada smo on i ja bili u vezi iako ti to poričeš - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas dve ste ološi obe, j*bite mater jedna drugoj - urlao je Mića.

Nakon pitanja koje je dobila Mina Vrbaški, a tiče se Đorđa Milutinovića, Filip Car jedva je dočekao da joj zameri i ispita situaciju.

Da li tebi nije problem da dobiješ ovakav komentar? Da li ti prija njegovo društvo? Meni ne smeta, ja na to gledam kao da si ležala sa Đedovićem ili Necom! Da li tebi ne bi smetalo da se ja sada družim sa Majom? - pitao je Car.
Ako je ne ljubiš, može. Ti druge devojke ljubiš. Ja se družim normalno, ne samo sa Đoletom, nego i Anđelom - pravdala se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, druži se, ali nemoj ležati u krevet sa njim. I meni nekad se šeta sa Ivanom Marinković, na primer. Ja sam se sa svima družio dok nisam tebe upoznao i krenuo u vezu - rekao je Car.
Ja sam ti za Maju rekla, jer znam njene namere. Znam šta će raditi da bi Janjuša pravila ljubomornim - rekla mu je Mina.

Naredno pitanje gledalaca upućeno je Maji Marinković:

Zašto ti Janjuš tepa Džesika? - glasilo je pitanje.
Zato što liči na Džesiku Albu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je pitanje za Marka Janjuševića Janjuša: Da li si probao Prcka ili čekaš Žaklinu? - glasilo je pitanje.
Nisam probao, a neću ni Žaklinu. Neka pošalju Jaška, da drži košarkašku loptu. Eto, to želim od naših zajedničkih fanova - našalio se Janjuš.

Da li po ceo dan spavaš jer ti nedostaje Zola? - glasilo je pitanje za Miljanu Kulić.

Bravo za tog gledalaca, ja sam preumorna pa zato spavam. Išla sam da vidim Željka, srce mi je prepuklo. Baš mi se obradovao kada me je video, bio je presrećan. Počeo je da priča. Jedva čekam da se vrate mama i Željko. Nedostaje mi mama baš - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora dobila je naredno pitanje tokom emisije.

Dok si sa Monikom pravila planove za budućnost, nije ti Sanja bila ni u planu ni u glavi, sad patešišeš zbog Sanje i Anđela? Sanja ščepaj Anđela i uživaj sa njim - glasilo je pitanje.
Ona ima pravo da radi šta hoće, ja sama sa sobom se osećam loše. Katastrofa se osećam, Šebez je to znao i Ermina. Moja je stvar, moj osećaj, ne znam kako da se iskontrolišem sa svim stvarima. Ja sam se sprdala za svadbu, Las Vegas. Svakog trenutka da sam bila u vezi sa Monikom, Sanja mi je bila u glavi, to mi je i Monika zamerala. Da joj je teško bilo, teško je bilo. Svi imaju pravo to da misle. Ako mogu ja da patetišem za devojkom koja je moja najveća ljubav, ako sam ja bolesnica, onda i njoj tako treba da se sudi za Frana. Kao da je bila sa Franom u vezi dve i po godine - govorila je Matora.
Anđelo i ja smo prijatelji, ne postoji ništa između nas. Gledaoci su u pravu. Jovana nema pravo da mi zameri bilo šta. Ušla je sa Žanom, smuvala se sa Monikom - rekla je Sanja

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da bi bilo normalno da budeš sa nekim muškarcem, ja imam emocije prema tebi, meni bi bilo neprijatno? - rekla je Matora.
Rekla si da ćeš da ideš na kapiju ako budem bila u vezi sa Anđelom - govorila je Sanja.
Foliraš se zbog Frana i njegovih fanova. Pre rođendana si ga izbegavala. Ne možes se oprati, Fran treba na lomaču da ide, a ti ucveljena dama. Njih možeš da manipulišeš - govorila je Matora.

Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Jovanu Ljubisavljević koje je izazvalo lavinu komentara, ali i kasnije suze atraktivne zadrugarke.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si se uplašila kada je Tara rekla da će otkriti tajnu o pismu ? - glasilo je pitanje.
Znali smo da će ovo biti. To nema veze sa nama, i sa mnom - rekla je Jovana.
Ti si rekla moje pismo - rekao je Milan.
Ma to je bio lapsus, ja sam mislila da je nađeno još jedno pismo - rekla je Jovana.
Kada ćete priznati vašu vezu - glasilo je pitanje za Jovanu i Čorbu.
Ja znači ne smem da se družim, mi nismo u vezi - rekla je Jovana.

Jovana Ljubisavljević slomila se nakon okrutnih reči koje je dobila od pojedinih zadrugara, pa je plakala i kukala na sav glas, a utehu joj je pružila Dragana Mitrović.

Ova priča sa Tomovićem je trajala predugo, izgorela sam u tome! Da li sam ja došla ovde da se razbolim? Ko će i da me oženi ako prolupam? Nigde ne valja, šta god da uradim. Nijedna devojka ne može da me prihvati zbog tih priča, da ja mislim kako sam iznad njih, a svaka bi da se druži sa mnom, zbog mojih saveta - plakala je Jovana.
Zbog svega što si skupljala, izgledaš namazano za crnim stolom. Sve na svoje dođe - govorila joj je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god da uradim - ne valja. Tomović mi kaže "Znaš šta bih ti ja uradio zbog ovoga, da si mi devojka" - nastavljala je Jovana.
Zato što je ljubomoran i smeta mu sve ovo - rekla joj je Dragana.

Šta će nas danas dočekati, videćemo!

Autor: D.B.

#Zadruga