AKTUELNO

Pop pevačica nastavila je da provocira svoju ljutu suparnicu iz žirija "Pinkovih zvezda".

Posle druge grupe, na scenu "Pinkovih zvezda" izašla je treća grupa pevača, a prvi se predstavio Bogdan Martinović pesmom Željka Samardžića "Dajte neku lošu".

Foto: TvPink Printscreen

On je podigao ceo studio na noge i napravio atmosferu za pamćenje, a onda su usledili komentari članova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

- Bio si odličan, ali je pesma bila nezahtevna, ne zahteva veliko ispevavanje - objasnila je Maja Nikolić, dok mu je Dragana Mirković pohvalila scenski nastup. Ipak, zamerile su mu na izboru pesme, što se nije dopalo Zorici Brunclik.

Foto: TvPink Printscreen

- Uopšte se ne slažem ni sa Majom, ni sa Draganom kada je Bogdan u pitanju. Ti si nama u svim krugovima pokazao da umeš da pevaš i pevao si zahtevne pesme, meni se ovo dopalo jer si pokazao da si šmeker, da umeš da budeš zvezda i da nisi - pričala je Zorica, koju je Maja sve vreme provocirala, zbog čega je folk pevačica morala da ustane, ali i da vrišti kako bi je drugi čuli.

Posle Bogdana, žiriju se predstavila talentovana Sara Reljić koja je otpevala pesmu "Opa, cupa" "Alegro benda". Pre komentara o Sarinom nastupu, usledio je flert Maje i Kemiša, što se Zorici Brunclik nije dopalo, a onda je Dragana Mirković dobila reč.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja jako verujem u tebe, jer imaš jako slatku boju glasa, možeš da pevaš jako lepo. Strašan plus ti je i to što možeš i da igraš i imaš savršen scenski nastup. Sve što ti treba imaš, međutim, moram da budem iskrena. Večeras si me iznenadila ovom pesmom - iskrena je bila Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Na Sarin račun su zatim stizale mnogobrojne pohvale zbog pevanja, scenskog nastupa i fizičkog izgleda, a članovi žirija bili su saglasni u jednom - da da svoj maksimum na sceni i još više pokaže svoje igračko umeće koje će, uz njen muzički talenat i neospornu lepotu, doprineti celokupnom utisku.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Bogdan Martinović

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Svađa

#Televizija Pink

#Zorica Brunclik

'