AKTUELNO

Talentovanoj pevačici slošilo se neposredno pre izlaska na scenu.

Treća po redu u poslednjoj, četvrtoj grupi takmičara, nastupila je Milica Jokić koja se predstavila pesmom Snežane Đurišić "Kako da se pomirim sa tim". Svi su bili oduševljeni njenom interpretacijom, a niko nije znao da je preživela pravi pakao pre nego što je kročila na scenu.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, ova grupa je trebalo da bude treća, pa smo je pomerili. Bilo joj je strašno loše, čak je i povraćala pre pola sata. Kad je neko talenat - otkrio je Milan Kalinić.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja imam svoji četiri, pet favorita. Među njima je i Milica i ona će uvek imati glas od mene. Bila si odlična - sažeta je bila Maja Nikolić, dok su joj i ostali članovi žirija udelili brojne komplimente na račun pevanja, izgleda i ponašanja.

Foto: TvPink Printscreen

Posle Milice nastupila je Dragana Žeželj koja je odabrala mušku pesmu - ona je otpevala numeru Šerifa Konjevića "Nisam te ponizio", što je iznenadilo žiri.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve je bilo u redu. Ja mislim da ti je ovo najbolji nastup otkako si počela da pevaš. Nismo očekivali ovo - bio je iskren Šaban i dodao da joj prognozira lepo mesto na estradnom nebu.

Foto: TvPink Printscreen

Došao je trenutak da se glasa, a onda su se Kemiš i Maja ponovo sukobili. Harmonikaš je ponovo ukazivao pevačici na greške koje je pravila prilikom glasanja, dok je ona branila svoj stavi i isticala da može da radi šta god poželi.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam u ovoj stolici već sedam meseci i glasaću kako želim. Svi glasamo po ličnom nahođenju - rekla je Maja, a tako je i bilo.

Direktno u polufinale plasirala se Milica Jokić, dok su Adam Labunski i Dragana Žeželj otišli u baraž. Takmičenje se u ovom trenutku završilo za Marka Petruševića.

D. Tanasijević

#Maja Nikolić

#Milan Kalinić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Televizija Pink

#pevačica

#Šaban Šaulić

'