AKTUELNO

Turbulentno!

U toku je rasprava o odnosu Mine Vrbaški i Frana Pujasa u emisiji "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Miljani Kulić, koja je želela da osudi Frana.

Fran je licemerno bezobrazno đubre, jedan mali miš, koji na takav način provocira. Otkako sam se ošišala, mazi me po kosi, pita kako su mi kod kuće, kao neki Đavo, onda kada ga pitam nešto sa strane, on se okrene i pita kako su mi kod kuće. Tako je odvratan. Pauli sve verujem. Niko ne opravdava njene postupke, gora je od Lune Đogani, ali da kažem za Paulu i Frana, od kako je bila "Zadrugovizija", on se ućutao, odlučio da ostavi Minu. Kada je video koliko je ljudi glasalo za Paulu, ne može da veruje da nije stajao pored nje tamo. Video je da je Paula favorit. Njega su devojke volile tada jer je bio favorit, sada više nije - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću tebe da ispratim kući, videćeš, mahaću ti iz kuće: "Ćao, ćao" - odbrusio je Fran.
On je od "Zadrugovizije" van sebe, ućutao se. Bezobrazan je, podmukao i zao. Kakva god da je Paula, veće dno dna od Lune Đogani, bolja je osoba od njega. A Minu ostavlja sada. On je ološ, đubre, folirant. Ucveljeni mali dečko koji nije takav - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega Mina sad ostavlja, ne on nju - dobacio je Đedović.
Bolje je da ostanem sa njim prijatelj, nego da zavlačim nekoga, ostaćemo dobri i u krevetu, samo čekam dan kada ću biti kod kuće sa svojom porodicom i to je to - poručila je Mina.
Evo sada upravo smo raskinuli - dodao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.