AKTUELNO

Umorila sam se, ja sam sve svoje bitke izvojevala – izjavila je glumica.

Slavna glumica Tanja Bošković jedna je od onih koje život nije mazio, a u poslednje vreme se sve manje javno eksponira. U više navrata govorila je o svim nedaćama sa kojim se susrela, a nedavno je pričala o periodu života kada se suočila sa glađu i nemaštinom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od koga. Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane. Dobre sam građe, materijala i mogu da preživim. Preživela sam bombardovanje, preživela sam glad, preživljavam siromaštvo. Sve sam preživela i i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće. I nisam više onako glasna, prosto zato jer je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod – priča glumica svojevremeno u jednoj emisiji.
Umorila sam se. Ja sam sve svoje bitke izvojevala. Sve sam ih platila živom džigericom. Svu sam snagu potrošila. Bila sam glasna, bezobrazna, glupa i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam neću više. Treba da pružimo nekim drugim ljudima da biju svoje bitke. Zalaganjem celog bića, za bolje drugog mi ćemo postati bolji – rekla je ona.

Foto: Tanjug/Tanja Drobnjak

Boškovićeva je jednom prilikom iskreno otkrila da nikada nije štedela novac već je ulagala u druge stvari i svoju decu.

Para nikad nisam imala, pa ko je video bogatog glumca sem ako je trgovac. Nisam bogata i nikad se nisam bavila da to budem, ali sam bogata u potpuno drugom smislu. Žena sam koja troškari, volim da recimo napravim terasu, volim lepotu i sve što sam zaradila uložila sam i dala. Odgajila sam svoju decu, putovali su po belom svetu, vrlo sam bogata u tom smislu. A pare nisam skupljala za crne dane nikada, niti mi trebaju za tako nešto – ispričala je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Tanja Bošković