AKTUELNO

Široko!

Aca Lukas živi u beogradskom naselju Voždovac gde sam provodi dane u luksuznom stanu, a do pre par godina je taj prostor delio sa suprugom Sonjom.

Kako se šuškalo u medijima penthaus je plaćen 500.000 evra, a sudeći po nameštaju nije se štedelo ni na opremanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač u stanu poseduje dva kupatila, a jedno od njih je rešio da potpuno promeni.

Foto: TV Pink Printscreen

- Aca ima jedno kupatilo za goste, a ovo drugo rezervisano je samo za njega i nalazi se u sklopu njegove spavaće sobe. Upravo je to veće kupatilo rešio da modifikuje i prilagodi svojim visokim standardima i estetskim normama - otkriva izvor blizak folkeru i dodaje da je on, iako je i pre imao džakuzi kadu, sada odlučio da je zameni mnogo većom i boljom.

- Lukasu inače vrlo brzo dosade stvari, garderoba, nameštaj… Sklon je čestim promenama, a novac mu ne predstavlja nikakav problem pa tako sve svoje hirove može da bez problema i ispuni - objašnjava izvor i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Kako je sada manje poslovnih obaveza, imao je vremena da traži i bira pa je tako našao italijanski hidromasažni džakuzi poslednje generacije sa termalnom vodom i masažerima izuzetne snage sa nekoliko brzina i različitim vrstama mlazova. Njegovo kupatilo je ogromno pa neće imati problem da u njega montira mnogo veću kadu nego onu koju sada ima. Ovaj hir ga je koštao više od 5.000 evra, a kako voli da uživa, ne bi me začudilo da reši da kupatilo pregradi i da u njega instalira i mini kućnu saunu - objašnjava izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kupatilo za Lukasa predstavlja njegov lični mini-spa pa neće žaliti novac. Menjaće i pločice i sanitarije, koje su takođe italijanske proizvodnje. Od boja će preovlađivati bež i zemljani tonovi koji potpomažu opuštanju i odmoru. Veliko kupatilo će biti ukrašeno i dekoracijama u boho stilu, tu su pletene korpe, vaza sa suvim cvećem, sveće, mirišljavi štapići za osveženje vazduha, kao i eterična ulja koja on voli da koristi u trenucima odmora i relaksacije - otkrio je izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Aca Lukas