AKTUELNO

2020. godina joj je jedna od najuspešnijih u životu.

Jedno sunčano popodne u šetnji pored reke ekipi emisije ''Premijera'' društvo je pravila poznata glumica Iva Štrljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bez obzira na obaveze i raspoloženje, svakodnevica glumice podrazumeva fizičku aktivnost i pravilnu ishranu zahvaljujući čemu je uvek imala vitku liniju.

Volim da šetam i te svoje šetnje onako od milja zovem kaldrma fitnes. Sama radim neke svoje vežbe istezanja koje su nalik jogi, ali ne mogu da kažem da su klasična joga. Time započinjem svaki svoj dan, jer sam strašno elestična i volim što je to tako. Kada govorimo o elastičnosti i kondiciji, tu sam sjajna, samo me nemojte terati da dižem tegove, jer ne volim to da radim, to mi ne prija i to ne neću - priča Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva priznaje da za njen izgled nije zaslužna samo genetika, već i trud.

Najčešće se dešava da ljudi komentarošu moj izgled onom stereotipnom rečenicom 'To je sve genetika', e pa nije to sve genetika, ja se zaista trudim da izgledam tako kako izgledam, pazim kako se hranim. Znam čemu ne mogu da odolim, a čemu ne. Pošto od svih slatkiša jedino sladoledu ne mogu da odolim, onda se meni tokom leta događa da doručkujem sladoled. Šta ću, to mi je mali grehić - dodaje Štrljićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom je otkrila i da li je sa kutlačom na ti ili na vi.

Inače volim da kuvam i umem sve da skuvam, međutim nekako mi nije interesantno da za samu sebe kuvam, više volim da kuvam za goste. Umem da umesim hleb i da on bude sočan, sarmu, štrudlu sa makom i orasima, i svašta nešto od savremenijih recepata. Ono u čemu sam stručna, to su slane torte, jer tu imam mogućnost da se razmaštam pa napravim tortu od onoga što se naše u frižideru - dodala je glumica.

Tokom 20 godina karijere ostvarila je brojne zapažane uloge, ali na 2020. godinu može posebno da bude ponosna jer je ponela nagrade za najbolju glumicu.

Autor: M.M.

#Iva Štrljić