AKTUELNO

Ispričao sve!

Bora Đorđević presrećan je jer je došao iz Slovenije u Beograd posle godinu i po dana otkako je počela pandemija koronavirusa, ali sada ima najteži zadatak u karijeri – da snimi nove pesme bez svog prijatelja i kolege Miše Aleksića.

Foto: E-Stock

Obaveze mu trenutno nisu dozvolile da se zadrži duže u Srbiji, u koju nije mogao da dočeka da dođe. Frontmen “Riblje čorbe” zbog toga je često izražavao nezadovoljstvo, a sada kao i većina muzičara polako nastavlja tamo gde je i stao pre korone – u muzičkom studiju i na bini. On je ispričao kako se oseća, ali i ko će zameniti Mišu.

– Bio sam na kratko u Beogradu, na nekoliko sati. Došao sam privatno i otpevao nekoliko pesama za novi album “Riblje čorbe”. Dolazim ponovo uoči koncerta na Arsenal festivalu u Kragujevcu, na nekoliko proba i nastup – rekao nam je Bora kratko, dodajući da zna da bi njegov nekadašnji saradnik voleo da svi nastave svojim putem, pa i sam bend kome je izuzetno značio, te otkrio ko će g zameniti.

– Sigurni smo da bi i sam Miša želeo da nastavimo i da nas hrabri odozgo. Da nam je užasno teško bez njega, jeste. Na basu će ubuduće biti Ivan Stanković Ivke, stalni član Čorbinog tima, do sada scenski tehničar, inače basista beogradske grupe Orvel 69. Već je jednom menjao Mišu u Kruševcu, kada je Miša imao operaciju oka – ispričao nam je muzičar.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: N.V.