AKTUELNO

Haos na samom početku emisije!

U toku je emisija "Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević tražio je da Lepi Mića prokomentariše današnju podelu budžeta.

Odnos prema Mini i Naici je zanimljiv. Ako daješ budžet analiziraš od početka, a ne od kad je bila igra, to je prva greška. Nije htela da memoriše odnos prema njoj i prema njenom partneru. Matora je bila za vreme igre, ali nije jedina njena dobra osobina da ona kuva, više je cenila zadnjih 5 dana - pričao je Mića.
Matora što smeta Mići tvoj budžet - upitao je voditelj Milan Milošević.
Ja ne provodim vreme sa njom, imale smo raspravu oko Cara. Niti provodim vreme sa njom. Pdržala sam je, nisam joj moralisala. Htela je da me nagradi velikim budžetom - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste se primili na rijaliti. Lepo kaže u pismu obrazloži kome i zašto daješ budžet. Naša pravila paba kažu imam pravo da ti kažem sve najgore,pare na mestu ali mogu da te gazim. Kao što sam Ivanu prevario, alli stan i kola - objašanjavao je Kristijan.
Ako daje budžet za zadnjih 5 dana, onda Kristijan zaslužuje najmanji budžet. Nije imala hrabrosti da uradi za ono što joj je u glavi - dodao je Lepi Mića.
Da sam slušala Krstijana poslupala bih ga za budžet za Čorbu - ubacila se Kristina.
On može tako u pabu u vojici, ali kod mene ne. Meni je smešno vi ste dobra ekipa, a njegov najbolji prijatelj te vređa - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mu ona dr*ala kur*ac, nego je on sam sebi gurao prst u du*e - rekao je Čorba.
Ti se nisi poljubila sa Tomovićem? - pitao je voditelj.
Nisam se nikda ljubila sa njim, ništa - pravdala se Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

On je uvek govorio da Teodora ima mrlju jer se muvala sa Tomovićem i Franu, a Car ima drugi problem, to ćemo da vidimo o čemu se radi - dodao je Čorba.
Ja sam bila ljuta na Minu jer mi je prijateljica - rekla je Teodora.
Zato što si htela da budeš sa Franom. Bila je ljuta i razočara, prešla si u krevet pored njega - napadao je Car.
Teodora je rekla Tomoviću da je pusti na miru, ne on njoj. Što se tiče Frana, prešla je na krevet kod njega, Mina je posle žurke legla za Franom, a Teodora je to zamerila. Ušla bi ona u vezu sa obojicom da je htela, ali za tebe to nije za pohvalu - nadovezao se Lepi Mića.
Ona je finija, ali ima dela koja nisu za pohvalu. Možeš da joj zameriš kao momak neke stvari - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.N.

#Zadruga