AKTUELNO

Stih jedne pesme oživeo je stare rane i pokrenuo novu buru u Beloj kući.

Sinoć je tokom "Pitanja gledalaca" u "Zadruzi" ponovo pokrenuta priča o provokacijama Jelene Pešić na račun Milice Kemez, svoje ljute neprijateljice za vreme "Karaoke obračuna", koji se održao prošle subote. Naime, i vrapci na grani znaju da se njih dve ne podnose, a u nebranom grožđu zbog toga je često Bora Santana, koji je s Milicom (bio) u emotivnoj vezi, dok mu je Jelena najbolja prijateljica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je, naime, tokom komentarisanja Borinog nastupa njemu zapevala pesmu "Kako da te ljubim posle nje", što je Milica shvatila kao direktnu provokaciju na njen račun, a njeno mišljenje deli i većina zadrugara, kao i gledaoci. Naime, o ovoj pesmi već je bilo reči dok je Bela kuća brujala o aferi koju je Bora, Miličin dečko, imao sa njenom rođenom sestrom Mirelom Kemez, a sada je, smatraju mnogi, Jelena Milici ovim stihovima dolila so na ranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Brojni zadrugari sinoć su osudili Jelenu, zbog čega je imala potrebu da se oglasi putem svog naloga na Instagramu.

Ma, pevaću bre šta hoću i koliko hoću, kako ko shvata - briga me! Ne zovite me više za komentare i izjave na tu temu! Toliko - ljutito je odbrusila ona.

Foto: Instagram.com

- Šta bi ti uradio i kako bi se osećao da je u žiriju i Miličin drug i otpevao pesmu koja je tebi trn u oku, kako aludira na nešto najgnusnije što se može uraditi u životu? - glasilo je samo jedno od pitanja gledalaca koje je sinoć dobio Bora Santana, na šta je odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam, ja sam rekao da nemam opravdanje. Ne znam zbog čega je uradila, mislim da nije htela nju da isprovocira. Ne bih se lepo osećao. Kad je rekla Neci posle zagrli mi Boru, to je isto katastrofa. Koliko znam nikad me nije provocirala, da nikad nije razmišljala o takvim stvarima. Rekao sam da kaže istinu za tu pesmu, da sam čuo pesmu na radiju kad sam išao za Smederevo - objašnjavao je Bora.

Autor: D.T.

#Bora Santana

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Mirela Kemez