AKTUELNO

Manekenka Dragana Džajić ne krije da uveliko priželjkuje drugo dete sa suprugom Milošem Ivanovićem, kao i da se nada da će posle sina dobiti i ćerkicu.

Otkako je postala majka, Dragana Džajić uživa u pravoj porodičnoj idili - maksimalno je posvećena sinu Vidu, a u svemu joj pomaže suprug Miloš.

- Miloš se odlično snašao u ulozi oca, s tim što je Vid trenutno u tom uzrastu pa ne može bez mene. Majka je majka i jako sam mu važna i potrebna trenutno. Meni to prija i jako uživam u tome. Razlika je možda jedino u tome što imam malo više osećaja za neke stvari od Miloša, ali je on odličan sa decom - iskrena je Dragana i dodaje da su kod njih u zajednici svi poslovi podeljeni na jednake delove:

Foto: Privatna arhiva

Brak zahteva kompromis, nema toga u našem odnosu ko je glavni, ili što se kaže glava kuće. Uzajamno je sve, pomažemo jedno drugom i u svemu smo zajedno. Mladi smo, sve što nas je snašlo je novo za nas, ali nam je u istu ruku prelepo i uživamo u ovim trenucima i odrastanju našeg sina.

Ona ne krije da se za savete često obraća sestri Sanji, koja ima dvoje dece, ali i Miloševoj sestri Ani Ivanović, koja sa Bastijanom Švajnštajgerom ima dvojicu sinova.

Foto: Instagram.com

Ana je divna osoba, kao i cela porodica Ivanović. Često se čujemo, imamo porodičan i normalan odnos. Delimo majčinske savete i znači mi svaki njen i sestrin savet. One su ipak malo duže mame od mene, pa imaju korisne stvari da mi kažu - kroz osmeh ističe kreatorka te dodaje:
Jako sam posvećena mama, ona “luda” koja je non stop sa svojim detetom i volim što su Ana i Sanja isto takve majke koje su puno vremena sa svojom decom. Tako da uživamo u ovim trenucima dok deca ne odu, jer će sigurno otići u jednom trenutku, tražiće svoj put.

Autor: pink.rs