AKTUELNO

Ona je pobesnela kad je videla pevačeve fotografije sa novom devojkom.

Sonja Vuksanović uskoro će postati bivša supruga popularnog folk pevača Ace Lukasa. Budući da pevač uživa u novoj vezi sa atraktivnom crnkom, mladom i zgodnom Branislavom, Sonja se takođe okrenula uživanju, ali onom noćnom.

Foto: Pink.rs

Otkad se vratila iz Turske, gde je konačno postalo jasno da ona i Lukas neće nastaviti da žive zajedno, Vuksanovićeva svake noći izlazi i provodi se. Tako je bilo i veče nakon što je u novinama videla njegove fotografije sa novom devojkom.

Sonja je u jednom prestoničkom restoranu bila sa najboljim prijateljicama. Dobro su se provodile, ili je barem tako izgledalo. Nazdravljale su čitave večeri belim vinom i dok su ostale njene prijateljice bile u kežaul fazonu, Sonja je bila tip-top sređena. Sve vreme je pevala i fotografisala se, pa je te slika kačila po društvenim mrežama kao da hoće da dokaže da je razvod ne dotiče - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje.

Foto: Facebook

- Sonja je tokom večere pričala nešto drugaricama, pretpostavljam da je bilo vezano za situaciju u kojoj se našla jer su one pomno slušale sa zabrinutim facama. Ona je gestikulirala, objašnjavala i odmahivala rukom, dok su joj one delile savete da treba da bude hladna.

Međutim, kako smo već pisali, ona je potpuno poludela kada je videla da njen još zakoniti suprug šeta dvaput mlađu devojku, te da su šanse za njihovo pomirinje nikakve. Fotografije koje su se pojavile u medijima pomno je gledala, odmaravajući svaki detalj na telu suparnice. Za to vreme Lukas se sa Zlatibora vratio u Beograd sa novom devojkom.

Foto: Printscreen Instagram

On i Branislava su kod njega u stanu i ne razdvajaju se. Ona ga prati gde god da ide, upoznao ju je sa svim prijateljima i za kratko vreme su postali veoma bliski. Ona voli njegovu muziku, pa joj nije problem da bude uz njega i na nastupima, bez obzira na to da li su u Srbiji.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Devojka

#Razvod

#Sonja Vuksanović

'