AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Gledaoci televizije Pink ovog nedeljnog popodneva uživaće u novom, prvom u ovoj sezoni, izdanju omiljene emisije o poznatima, Premijera - Vikend specijal''. Premijerna ekipa pripremila je za svoju vernu publiku pregršt ekskluzivnih, letnjih priča koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Jelena Simonović

Ekipa emisije Premijera - Vikend Specijal obišla je ceo Balkan u potrazi sa ekskluzivama koje će potresti region, a reporter Nemanja Vujičić bio je na svim najbitnijm lokacijama tokom letnje sezone.

Foto: Jelena Simonović

Gledaoce će iz studiju i u ovoj sezoni pozdraviti lepe voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić, koje će ugostiti i intervjuisati brojne VIP ličnosti.

Foto: Jelena Simonović

Foto: Jelena Simonović

Premijerna ekipa pripremila je nove rubrike, pregršt priča koje će zaintrigirati javnost, a gledaoci će imati priliku i da čuju sve detalje o učesnicima ''Zadruge 5'', koja startuje sutra u 21 čas na TV Pink.

Foto: Pink.rs

Pored toga, publiku će imati priliku da čuje i potresnu životnu ispovest novog lica ružičaste televizije - Jovane Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite da danas budite uz kanal televizije Pink i uživo od 13:30 časova pratite prvo izdanje u ovoj sezoni emisije ''Premijera - Vikend specijal''.

Video: Promo

Autor: M.K.