AKTUELNO

Otvoreno o aktuelnim temama.

Popularna pevačica Edita Aradinović večeras je imala nastup na "Music Week" festivalu, a tom prilikom je govorila o svim aktuelnim temama.

- Preuzbuđena sam, prelepo mi je večeras. Puca me adrenalin. Bez teksta sam još uvek. Satisfakcija mi je što svi pevaju sa mnom moje pesme - rekla je Edita na početku, a na pitanje da li žene trpe zbog lepote poručila je:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- To je malo dublja filozofija. Mislim da žene moraju da trpe zbog lepote. I da i ne, ne treba biti rob ničega. Ne volim da mi bude neudobno i da mi bude tesno. Prvi put sam sada izašla iz nekih svojih okvira - rekla je pevačica i progovorila o tome što je sve češće upoređuju sa sestrom Indi, ali i o njihovom ranijem sukobu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam imala silikone u ustima, imala sam hijaluron... Svi mi kažu da Indi i ja sve više ličimo. Od iste smo majke i oca, tako da imamo i sličan karakter. Ja nikada ništa nisam kačila na mrežama, nju morate da pitate šta je ona kačila - kaže pevačica, a na pitanje o skandalu u čijem su se epicentru našli reperi Džala Brat i Buba Koreli, bila je oštra:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Ne želim da komentarišem, ja sam svoje mišljenje iznela, ali ne želim da kvarim ovu noć. Neka svako radi ono što misli da je dobro i neka nosi to na svojim leđima... - poručila je Edita.

Ceo intervju pogledajte u nastavku:

Video: Pink.rs/M. Mijatović

Autor: M. M. ; M. K.