AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Marko Osmakčić se priključio zadrugarima ispod trema, pa počeo da pričao o Anđeli Đuričić i Mateji Matijeviću, o kojima nema lepo mišljenje.

Ona je lažna, predstavlja sebe kako želi da je narod vidi. I uvek je ona u pravu... Ko tetkica neka - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je ona lažna, kako se ti predstavljaš ovde? - pitao je MC Isko.
Ja kad barim pet riba, ja ih iskreno barim. Mateja mi se isto lažno predstavlja, glumi idealnog zeta. Da nema kamera, išao bi od ribe do ribe. Ja sam stvaran. Ona glumi Federera, sve joj je kao okej. Budi malo Nole. Ja ne mogu da smislim njen glas, njeno ponašanje. Budi opuštena, budi prirodna, po naravni. Nemoj mi damu izigravati, kao da je izmislila svet i uvek ima opravdanje za svet... Šiša tu za 250 dinara. Nismo došli da budemo ratni profiteri. Glumi sveticu, drčna je previše - nastavio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se sviđa ta njena drčnost - priznao je Stefan Mihić.
I Marijana je drčna, ali njeno mi se sviđa - govorio je Marko.
Kako može Marijana da ti se sviđa, a ne Anđela? - pitao je MC Isko.
Šta ima Anđela da pleše sa mnom? Posle dolazi Mateja, ona ga pere. Daj Bože da pokažu taj klip, došla je tik do mene, Mateja za šankom. On dolazi preko puta i onako: "Hajde, samo ti pleši". Svetice, reci da si se đuskalo sa Markom. Predstavlja se da je jedno, a zapravo je drugo. Njoj je ponos svetinja, ona će da ostane bez bubrega, ali će da joj ostane ponos. Kad bi resetovao prošlost Marijane i Anđele, ja sa Anđelom ne bih ni kafu popio. Kao izopačena tektica je - dodao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.