AKTUELNO

Novi skandal drma javnost!

Nebojšu Grnčarskog, vlasnika modne agencije "Selekt", supruga Dragana pošle nedelje prijavila je za nasilje u porodici. Kako mediju saznaju, bivša manekenka je krivičnu prijavu podnela u petak, 28. septembra, i to zbog incidenta koji se dogodio u januaru u njihovom porodičnom stanu u centru Beograda.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Izvor za medije otkriva da je Dragana Grnčarski istog dana kad je protiv supruga podnela krivičnu prijavu, sudu dostavila i zahtev za razvod braka.

U krivičnoj prijavi je navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine", trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru. Ona do sada nije želela da ga prijavi jer je verovala da će uspeti da reše nesuglasice - otkriva izvor.

Sada je to učinila jer se njihov odnos nije popravio, već se, kako kaže dobro obavešteni izvor, maltretiranje od strane supruga nastavilo. Inače, kako Dragana navodi u krivičnoj prijavi, te večeri, 4. januara, dok je ona sedela i čitala knjigu, Grnčarski joj je navodno prišao, rekao joj da je "luzerka koja nikad ništa u životu nije napravila", kao i da je "i Ciganka mogla da mu rodi troje dece", a onda ju je stegao za obe ruke i počeo da je trese.

Pošto je, kako tvrdi, ona ćutala, Nebojša se dodatno iznervirao, vikao joj "mutava, progovori", a onda joj je lupio nekoliko šamara - dodaje on.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Dragana je u prijavi protiv muža otkrila da je tada prvi put napustila njihov zajednički stan.

Vratila se nedelju dana kasnije na njegovu molbu. Verovala je u njegova obećanja da se to nikad više neće ponoviti i da se on iskreno kaje. Tada je sve prećutala i nije ga prijavila zbog dece. Međutim, skoro devet meseci kasnije, ipak je podnela prijavu za fizičko nasilje, jer je skupila hrabrosti da prekine agoniju koja je iz dana u dan bila sve gora - otkrio je prijatelj supruge vlasnika modne agencije.

U avgustu se, kako dodaje, definitivno iselila iz njihovog stana jer su uvrede i pretnje na njen račun postajale sve gore i gore.

Nije je više fizički maltretirao, ali je nastavio s psihičkom torturom. Nazivao ju je ku*vom, nesrećnicom, paćenicom, alkoholičarkom - dodaje naš sagovornik.

Foto: Instagram.com

Tim povodom oglasilas se i Dragana.

Tačno je da sam podnela zahtev za razvod braka. Sve ostalo ne želim da komentarišem - bilo je sve što je nekadašnja manekenka želela da kaže.

Sa druge strane, Grnčarski tvrdi da nasilja nije bilo.

Fizičkog i psihičkog maltretiranja nije bilo. Ona je samovoljno, dok sam bio sa troje dece na putu, izašla iz stana i preselila se na nepoznatu lokaciju. Troje dece je ostavila sa mnom poslednja dva meseca. Za to vreme ih je zvala samo nekoliko puta i tri puta je bila u stanu da ih vidi. Čime se sada bavi i šta radi, nemamo nikakav uvid ni deca ni ja, a ostale stvari ćemo rešiti brakorazvodnom parnicom - poručio je on.

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Autor: P.R.