AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Marko Osmakčić, takmičar pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, podigao je veliku prašinu svojim učešćem u "Zadruzi 5". Marko se, po rečima zadrugara, brzo izdvojio i istakao, a oko njega se, kako oni kažu, "vrti" mnogo priča. Bez dlake na jeziku, Osmakčić često ulazi u sukobe sa zadrugarima zbog toga što iznosi svoje iskreno mišljenje, a o njegovim emocijama bruji i Bela kuća i region.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je na korak da uđe u vezu sa popularnom pevačicom Sandrom Rešić, ali većina zadrugara i dalje smatra da on gaji iskrene emocije samo prema Staniji Dobrojević, sa kojom se zbližio na početku "Zadruge 5", a od tada su nerazdvojni.

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Mariom, Markovim rođenim bratom, koji je ekskluzivno za naš portal otkrio koja zadrugarka mu se više dopada, a potom je prokomentarisao i sukobe koje je njegov brat imao.

- Kako komentarišeš Markov odnos sa Sandrom Rešić, da li očekuješ da će uskoro ozvaničiti vezu i kako ti se ona dopada kao potencijalna snajka?

Njegov odnos sa Sandrom, znate kako, oni su tek friško došli zajedno, ne znam kako će se to odvijati ubuduće. Može biti da će ozvaničiti uskoro vezu. Mada, ja pretpostavljam da Marko neće brzo da se veže za nju, možda čeka buduće kandidatkinje. Nije me Sandra baš toliko fascinirala, da kažem da je perfektna cura za Marka. Nisam siguran da ga je skroz fascinirala. Moje mišljenje je, da Stanija nema dečka i da je singl u "Zadruzi", da bi se Marko zalepio za Staniju i da ga Sandra uopšte ne bi zanimala. Ali kad uporedim Sandru sa ostalim curama, ona je među najzrelijima tamo, kad poredim sa Milicom, Mimom itd. Ja mislim da mu je ona trenutno tamo bolji izbor, ali čekaćemo da vidimo kako će se to odvijati - istakao je Mario.

Foto: Instagram Printscreen

- Kako komentarišeš njegov odnos sa Stanijom? Mnogi zadrugari smatraju da se njemu ipak sviđa Stanija od Sandre

Vidim da je sa Stanijom jako dobar prijatelj, da su tamo BFF. Pretpostavljam da bi, kako sam već rekao, da je Stanija singl, imao oči samo za nju. Ostale cure ga ne bi interesovale. Nažalost, nije tako, i mora da se fokusira na druge cure. I ja sam tog mišljenja da mu se Stanija mnogo više sviđa nego Sandra. Sandra je stvarno plan B u mojim očima. Tako je, kako je. Videćemo kako će se to odvijati sa Sandrom - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mario se osvrnuo i na sukobe koje je njegov brat Marko imao u "Zadruzi 5", a prvo je prokomentarisao sukob sa Stefanom Mihićem.

Počeću od sukoba sa Stefanom Mihićem. Sa njim je imao prvi sukob. Stefan je po mom mišljenju okej, ali kako je to Marko dočarao, mnogo zadrugara nije to što jeste u spoljnom svetu. Marko je takav, kakav je u Zadruzi, takav je u spoljnom svetu. Jedan Stefan Mihić glumi kulturnog dečka, ali po mom mišljenju nije takav. Ne znam. Imam osećaj da se to malo smirilo sa njim, da nema nekih tenzija. Mislim da će to bidi okej ubuduće - istakao je Mario.

Foto: Jelena Simonović

Potom se osvrnuo i na okršaj koji je Marko imao sa Mensurom Ajdarpašićem.

Što se Mensura tiče, on je najbolji, najjači, sve zna, glumi alfu, a to Marka ne interesuje. Neka glumi alfu, ali neka ne spušta druge da bi uzdizao sebe. Neka uzdiže sebe, bez da druge spušta. To je Marku stalo na žulj, njega je spuštao, došlo je do sukoba, otišao je u zatvor. U toj situaciji je Marko dobro reagovao, ne treba da da na sebe, neka mu je odbrusio kako jeste. Sad su opet na distanci, videćemo hoće li biti sukoba, nadam se da ne. Ali su obojica impulsivni, može brzo da eskalira. Videćemo kako će biti, ali Marko je lagano ušao u šemu, zna kako i šta. Nije pratio Zadrugu pre, trebalo mu je malo vremena da se snađe, sad radi sve kako treba. Neka nastavi tako i neće biti sukoba sa Mensurom - dodao je Osmakčić.

Foto: Jelena Simonović

Za sam kraj razgovora, Mario nam je otkrio i šta misli o Markovim svađama sa Anđelom Đuričić i Matejom Matijevićem.

Što se tiče sukoba sa Anđelom i Matejom, Marko je samo izneo svoje mišljenje o tome kako vidi Anđelu. I po mom mišljenju je ona "lažna". Videlo se na žurki da se lepi na Marka, a ovamo je u vezi sa Matejom. Ali ta veza je već pukla, ne znam da li je držala dve nedelje. Mislim da će da gleda da se distancira od njih dvoje. Mateja je super lik, došli su u sukob zbog Anđela. Nek s Matejom bude u dobrim odnosima, a Anđelu nek drži na distanci. Cura je dosta lažna, glumi nešto što nije i najbolje da se od nje distancira - zaključio je Markov brat.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Anđela Đuričić

#Mario Osmakčić

#Marko Osmakčić

#Mateja Matijević

#Mensur Ajdarpašić

#Sandra Rešić

#Stanija Dobrojević