AKTUELNO

Razvezala jezik!

Sandra Rešić je , nakon svog odnosa sa Markom Osmakčićem, u pušioni dala svoj sud o njegovoj novopečenoj vezi sa Marijanom Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

On mnogo govori o sebi sa ovim ponašanjem - rekla je Nevena.
Danima idem i razmišljam, neću da otkačim odmah, dala sam sebi šansu, ajde, Ali evo da pitaš sada i Matoru i Frana odmah sam rekla da mi se ne da. Fran od prvog dana mi je rekao ne, a oni nemaju ništa od toga da li ću ja biti sa nekim ili ne. Nisam htela da budem veštica da odmah odem da ovo ono. Da je vredno i da se boriš, ali stvarno. Rekla sam ja njemu, ceo dan sam nervozna, treba mi vremena da sredim misli. Samu sebe sam uhvatila u rastrojstvu, nije fer ni prema tebi ni prema meni. Ne mogu da grešim dušu, nije mi ništa uradio, ni sada, jer sam mu rekla da ja to ne mogu. Ovo sve je bilo posle razgovora. Ne mogu da idem ucveljena kad mi nije teško, čak mi je i pao kamen sa srca. Nije mi leglo, jednostavno mi nije to to. Čak mu je i Miki rekao "Sandru Rešić nećeš je*at". Ja ipak imam karijeru, imam neko ime, ne mogu sebi neke stvari da dozvolim - pričala je Sandra.
Može sve i maženje i neki dodiri, ali sam čin se nikada ne bi desio. Meni ipak treba nešto drugo. Baš sam se rasteretila. Više me je interesovalo da slušam nešto drugo, da slušam Rialdu, gledam ko je ko nego da provedem vreme sa njim. Ja kada se totalno zaljubim ja se zalepim kao čičak - nastavila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga