AKTUELNO

Pevačica je želela da sa Lazukićem otpočne zajednički život.

Nova romansa Nataše Bekvalac sa Lukom Lazukićem traje već nekoliko meseci, a pevačica je već poželela da joj se u dom useli izabranik.

Foto: TvPink Printscreen

Luka ipak ne želi da se preseli u Natašin dom na Dedinju iako se pevačica trudi da ga nagovori na to.

- Nataša i Luka odlično funkcionišu, lepo im je kad su zajedno i ona bi volela da se on doseli u njen stan, u kojem od 2014. živi sa ćerkom Hanom. Ali problem je u tome što se njemu ta ideja uopšte ne dopada. On Natu mnogo voli i ispunjava joj sve želje, bez nje ne može da zamisli nijedan dan, ali nema nameru da se preseli kod nje. Luka je ozbiljan čovek, uspešan biznismen, a ne bebisiter ili papučar - kaže Lukin prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

On dodaje da Luka sebi nikad ne bi dozvolio da živi kod devojke.

Foto: Instagram

- To bi značilo da je on žensko i da se udao. On ni sa jednom devojkom sa kojom se zabavljao nije to uradio, pa neće ni sad s Natašom. Kad je o tome reč, on je pravi Balkanac. Kad bude došlo do toga, mislim da će se Nata preseliti kod njega jer je ona ipak razumna žena - završava Lukin drugar.

Inače, Nataša je odlučila da svoj stan toptalno preuredi, kako je više ništa ne bi podsećalo na Ljubu. Luka ju je podržao u tome.

Ipak, iako on ne želi da živi u stanu svoje devojke, odlučio je da kupi stan u njenoj blizini.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pročitajte još:

BACILA OKO NA BEKVALČEVU?! Milica: Možda sam ja Natašina TREĆA SREĆA! (VIDEO)

- Luka je situiran. On voli da ulaže u biznis i u nekretnine, a pošto mu veza sa Natom odlično ide, rešio je da svoju dragu iznenadi i da kupi stan u njenom komšiluku kako bi joj bio blizu. Nataša to još ne zna, a i on planira da joj to saopšti tek kada sve bude bilo gotovo - tvrdi Lukin prijatelj.

Autor: Pink.rs

#Dedinje

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'