AKTUELNO

Nebojša Grnčarski, vlasnik jedne poznate modne agencije kog je supruga Dragana prijavila za nasilje u porodici, stigao je na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako su mediji ranije pisali, Dragana je od suda zatražila i da mu, do okončanja brakorazvodne parnice, privremeno zabrani da joj prilazi i kontaktira sa njom. Takođe, u krivičnoj prijavi navodi se da je u periodu od septembra 2020. godine do danas bila izložena psihičkom i fizičkom zlostavljanju, koje je ugrožavalo njen telesni integritet i duševno stanje zbog čega je morala da napusti zajednički stan.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Za neke od navedenih postupka fizičkog nasilja, Dragana Grnčarski, kako se navodi u krivičnoj prijavi, ima i svedoka. Mediji su ranije prenosili i jezive poruke koje je Nebojša slao Dragani.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Crnogorska k*rvo, kada te vidim dobićeš debele batine. K*rvetino, sahraniću te - prenosili su mediji pretnje Nebojše Grnčarskog upućene Dragani.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Podsetimo, Dragana i Nebojiša Grnčarski u braku su od 6. septembra 1996. godine, a prema navodima krivične prijave nasilje je počelo pre godinu dana i to najpre verbalno, preko pretećih i omalovažavajućih poruka. Te poruke bile su, kako je prijavila Dragana, uvod u fizičko nasilje, koje se desilo 4. januara 2021. godine kada je Nebojiša Grnčarski navodno i fizički nasrnuo na svoju suprugu.

Autor: S. K.