AKTUELNO

Orilo se ovog jutra!

Filip Car i MC Damiro su se ovog jutra posvađali. Naime, prijatelji su se sukobili zbob toga što je Car saznao da je Damiro ponudio cigarama sve sem njega, pa je otkrio kako se Aleksandra Kostadinovć hvalila da joj je Damiro dao cigare.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se tebe uvek prvi setim, šta god da pravim. Uvek odovojim prvo za tebe - govorio je Damirom Caru.
MA šta ja imam od tvojih tri uštipaka. Ja sam tebi uvek davao isto, pa? Napadao si sve, ali ja znam tvoje fore. Pročitao sam ja sve njih. Nemoj tražiti ni od koga ništa, ti imaš svoje. Budi škrt i bori se za sebe, meni čim neko dođe da mi priča loše o tebi ja se sklonim, a onda mi je došla Aleksandra i govorila kako si joj dao cigare, a meni nisi ponudio - vikao je Car.
Ti si meni uvek prvi - branio se Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

U kojem ste vi filmu, ovde sve kamere snimaju, sve se vidi. U kojem ste vi filmu. On misli da ga kamere ne snimaju. Ovde se sve vidi. Meni je malo hvalilo da razbucam slovenca, a ne tebe - rekao je Car.
Dečko nije tebi lako - odgovorio je Damiro.
Ma ajde molim te, imaš kuticu cigara i daješ ALeksandri, jer je zavrtela repom, a prijatelje si zaboravio - vikao je Car.
Ja sam tebi bio sluga, kupovao ti - dodao je Damrio.
Ti si kupio boks cigara i pivo, a ništa nisi imao da jedeš. Ja te hranio a ti meni ni cigaru da daš je*em te u usta, nismo više prijatelji, ne obraćaj mi se - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga