AKTUELNO

Nije ih štedeo!

Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u Šiša baru. Njemu se pridružio Marko Janjušević koji je spreman da progovori o gorućim temama u Beloj kući.

Desio se haos sa Dejanom, a potom i Dalilom i Care. Šta se dešava? - pitao je Darko Tanasijević.
Gledaoci su mogli da vide... Moje mišljenje je da je ovo jedna od 200 situacija koje že se dešavati. Turbulenta stvar koja neće prestati do kraja. Pričaju Dejanu stvari, on ne sluša ništa... Sad sam se raspravljao sa Mićom, on kaže da ništa nije kriv i da treba da nastavi. Baš zato što ništa nije kriv, ne može sebi da oprosti. Muči ga javno poniženje, on nju voli. Žena je bila pet godina, oni u "Zadruzi 3" su imali dve, tri svađe. Došli su kao idealan brak, a desi se ovo. To je šah-mat, ovako će do kraja biti. Najgora situacija koja će se desiti taj odnos, se*sualni. To će biti najbolnija stvar. Od Dejana može da se očekuje svašta, on prebaci. On ovde neće moži da skrene misli... Neže oni moći da podnesu sve ovo, neprirodne stvari koje su se desile kroz emocije - pričao je Janjuš.
Car je izrevoltiran i puca po svim šavovima. Nailazi na nerazumvanje sa Dalilom - dodao je Darko.
Dalila je najhladnija, nju Dejan uopšte ne interesuje. Ona nema nikakve simpatije, ljubavi prema Dejanu. One rekacije kad on, a sedi ćuti i gleda. Više se Car nervira, više Car dolazi do stanja pucanja. Dalila ja najhladnija, Car puca svaki dan sve više i više zbog situaicje u kojoj se našao. Dejan najviše ispašta, ovo je za njega najbolnija stvar koja može da se desi - nastavio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti jedan od onih koji ima u malom mozgu opciju da Dejan namerno ovo radi da bi kvario sreću i mir Dalili i Caru? - pitao je Darko Tanasijević.
Dejan traži od Dalile sve najlepše i da je udari u emotivnost, ali sa druge strane on oseća bol. Ništa mi nije prirodno, ovo dešavanje. U svaom izlaganju neće ništa ružno da kaže za nju. Ja mislim da bih sve najgore pričao, psovao bih i vređao. Meni to nije jasno. Oni kao da imaju da kažu mnoge stvari koje su se dešavale u braku, a neže nijedan da iznese prvi. Konstantno pričaju da je brak bio odličan. Mislim da nisu imali slobode. On neže spavati nijedan dan dok su oni u sobi. Kad su ovde skreneš misli, bude malo lakše. To će biti situacije, gde će svaki šum da ga budi. Kako bih ja reagovao? Ne znam. Nije mi se desila ovakva situacija - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je haotično danas, bio si akter sukoba. Kakvo ti je mišljenje o Mensuru i zbog čega je izbila frka? - pitao je Darko Tanasijević.
On je danas izazvao da svi polude i osete se prozvanim. Loša igra, loše komentarisanje... Rastavljanje sa dušom, preglumljuje. Misliš da njega interesuje sa životom? Rastavljaš se sa dušom, pa ideš je*eš se! Znaš šta oni sve izgvoaraju jedno drugom? Neko ima 17 godina, takvi izrazi, to ne radi neko ko ima 30 godina! Klasično nevaspitanje.. Meni kad bi moja čerka, ne sme ružnu reč da kaže. Najružnije stvari koje je jedna devojka rekla - govorio je on.
Koliko ga je poremetila afera o dopisivanju Milice i Vladimira? - dodao je voditelj.
Ništa... Foliranje klasično. Da ga poremeti ne bi bilo posle dva minuta normalno. Ta veza, videćete... Njega jedino boli što je to Tomović - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Naciju je šokiralo način na koji ja Marijana Zonjić rešila da se suprostistavi Viki? Da li si očekivao? - pitao je Darko Tanasijević.
Miki je dobor rekao ona je tupava. To je zloba, pakost i tupavost. Da li može da postoji neko da kaže to? Ne ogu da verujem da neko udara na takve stvari, razočaran sam. Viki njoj svašta kaže, ali to ne može da se poredi sa tim stvarima. Koji su razlozi? Nema opravdanja. Ona se pokajala zbog tih stvari. Nadam se da je shvatila, vidim da ne može da se sabere. Nadam se da je svesna reči koje je izgovorila - pričao je košarkaš.
Sandra Rešić prolazi kroz uspone i padove, šta konkretno nju muči? . dodao je Darko.
Prošle godine Sandra je dobila jedno pitanje i pala u ozbiljnu depresiju. Ove sezone, ona je samo oko Dejana. Ja ne vidim Sandra, kao šta je bila, sedne i priča. Dajem joj pre neki dan da napiše pitanje ona ne zna gde se nalazi.... Oko Dejana za sad ne, ali ova bliskost može da utiče. ne znam šta joj je, nije Sandra kao što je bila - istakao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga