AKTUELNO

Nikad luđa žurka!

Na velelepnom imanju u Šimanovcima sinoć je održana još jedna žurka koja je sa sobom donela mnogo toga. Zadrugari su bili izuzetno raspoloženi za veselje, a pevačica Ljupka Stević je svojim pevanjem atmosferu dovela do usijanja.

Na samom početku žurke, Dalila Dragojević je odlučila da se prepusti čarima alkohola, pa zaigrala uz pesmu "oženjen ali ništa ozbiljno". Filip Car je ovu njenu reakciju dočekao na nož, pa je jedno vreme hladio pogledima na šta ona nije reagovala.

Dalila se na samom početku opustila, i odlučila da svom novom dečku prepusti svoje usne, što je njemu bilo jako neprijatno obzirom da ih je njen muž Dejan Dragojević sve vreme bio na samo par metara od njih.

Dejan Dragojević odlučio je da se totalno opusti i posveti sebi na žurki, a onda krenuo u flert sa zadrugarkama. Sandra Rešić ga je sve vreme posmatrala i pružila mu podršku u tome.

Filip Car je još jednom napustio žurku, nezadovoljan zbog toga što nema za kocku. Ljupka Stević je pevala za zadrugare, a u jednom trenutku se dogodila zanimljiva situacija. Naime, Dalilu Dragojević je prvo pogodila pesma "Sine moje", a potom i "Ako treba mogu to", balada koja je pogodila i Dejana. Bivši supružnici su na sav glas pevali ovu pesmu, a Dragojevićka se skrhala i pala u zagrljaj Matoroj.

Dalila Dragojević je izašla na kratko sa žurke, sela blizu Irme Sejranić i Baneta Đokića i otvorila im dušu.

Irma, poželela sam da izađem, da gledam neke druge ljude i face. Ovo je sve... - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosadni su. Što Matoroj ne kažeš da je lisica, kad sve vidiš kao i ja? Sledećeg utorka ću se napiti, ako budem imala para. Reci Matoroj, onda je šupak ako joj ne kažeš - rekla je Irma.
Odlučila sam, sutra se vraćam u spavaću, ne mogu više da budem u izolaciji, smara me, živim kao pacov. Hoću širinu, da mi je sve na dohvat ruke. Znaš šta, treba biti loš prema ljudima, kad si dobar, koriste te svi. Ako me nešto ubija, to je kad osetim da me neko koristi. Nemoj da me koristiš - istakla je Dalila.

Nakon preko pola sata pauze, Filip Car se vratio na žurku i odmah je došao do svoje devojke Dalile Dragojević.

Jesi dobra? Valjda si dobra dok me nema, ne gledaš druge - dodao je Car, aludirajući na Dejana.
Jao, Bože, nemoj to da radiš... Ja nisam ti - odbrusila je Dragojevićka.

Car se požalio Dalili da nema više novca za kockanje, a onda je ona uradila nešto što niko nije očekivao. Naime, otišla je do garderobera, i uzela Dejanom novac kako bi zadovoljila svog novog dečka.

Daj mi odmah pare, molim te. Iskreno mi reci, koliko ćeš da mi daš. I vidi kako mi se ponašaš namerno, i ja ću isto, videćeš - rekao je Car.
Kako misliš. I možeš da dobiješ 400 dinara - odgovorila je Dalila.

Dejan se tokom žurke totalno prepustio čarima žurke, pa u jednom trenutku ples sa Tarom Simov, zamenio flertom sa Marijanom Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

DJ Neba je zadrugarima pustio njihove nastupe sa "Zadrugovizije", a zatim i pesmu cimerke Sandre Čaprić "Falsifikat". Usledio je i hit Vojaža, Breksvice i Tanje Savić, pesma "Pancir", koji je pogodio Taru Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, ova pesma je bila njihova himna u "Zadruzi 4", a Simova je odmah pozdravila repera.

Pozdrav za Ša - rekla je Tara.

Dejan je završio tuširanje i otišao u garderober da se obuče, a tamo je bila Dalila , međutim njih dvoje nisu progovorili ni reč.

Dejan je posle otišao do kreveta, u kom je nekad spavao sa Dalilom, a onda je prišla i obratila mu se.

Sa ovog kreveta uzmi sve što ti treba od sutra ti nije dostupan, da znaš, pokupi sve što ti treba - odbrusila je ona.

Rano jutros došlo je do situacije u Beloj kući kad je Filip Car počeo da proziva Irmu Sejranić i hvali Dalilu Dragojević, koju je na sav glas nazivao svojom devojkom. Ovo je uradio i dok je pored njih prošao Dejan Dragojević, a Irma je u toku razgovora zaključila da se Car zapravo obraća Dejanu, a ne njoj.

Čim je moja devojka, vredi da vas pobijem sve... Čim je moja devojka, onda vredi. Nije moja devojka, kao što je bila nekima, da je izj*bu i šutnu. Ona je moja devojka, o tome će da se priča godinama - pričao je Car.
Ja tvoju devojku poznajem bolje nego ti, mene se mani, ti kenj*aj - odgovorila je Irma.
Što ste je znali, znali ste je. Ne može da bude u okruženju vas koji ste je voleli tako kako ste je voleli. Sada će biti u drugom okruženju. Vaša ljubav reže kao bajonet. Znaš kako vi volite, kontraproduktivno, da bi vas voleli. A nas pustite da se volimo. Dok sam bio sa određenim osobama, mogli su svakakojaki da ih vole, ali ovu ne! Možete da plačete, kukate, ali ne da je volite više! Ne možete da volite moju devojku - dodao je Car.

Nakon što su otišli na spavanje, Car je poželeo da bude intiman sa Dalilom, pa je skinuo gaće što je Dragojevićku šokiralo, pa mu odbrusila:

Da li ovo namerno radiš? Kakav kreten, ovo niste videli u životu - pričala je Dragojevićka.
Hajde, završi to što treba za završiš i da više nikad to nisi uradio - poručila je ona.

Filip je zavukao ruku ispod pokrivača, a onda se Dalila okrenula i prekrili su se i počeli da se prepucavaju. Šaputali su, ali se na kraju videlo da su se oboje besno okrenuli i nastavili da spavaju.

Autor: N.V.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Filip Car

#Irma Serjanić

#Ljupka Stević

#Marijana Zonjić

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Zadrugari