AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Emisija ''Pitanja novinara'' je upravo počela, a voditelj Milan Milošević pročitao je prvo pitanje Dalili Dragojević:

Kada ti je Dejan sasuo sve u lice, plačući, otrčala si u sobu i rekla da ne možeš da gledaš kako te ponižava. Šta si tačno mislila? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se vratimo to je bilo kad mi je pričao da sam u kanalu i da će on biti taj koji će me izvaditi kad me svi budu kanalili. Aludirao je na stvari koje su bolne i preko glave mi je tih poređenja. On ima stalno potrebe da pominje za tu budućnost, a svi znate na šta se to odnosi. Nije bitna ni kuća ni ništa, nego ono što je trebalo da se desi na kraju rijalitija. Što se tiče priče za Loznicu, pola sam čula. Meni je najteže u svemu ovome. On je danas na radiju rekao nešto za neke stvari, ja niti sam ljubomorna na njegove stvari, nego sam rekla da me se neki ljudi tako lako odriću preko tv-a, a ni ne znaju sve. Sve što sam zamislila, to sam i ostvarila, a neki su ostali da tapkaju u mestu. Meni je to mizerno što si pozdravljao te neke ljude na radiju - rekla je Dalila.
Nisam ja spomenuo nikakve stvari - ubacio se Dejan.
Njih dvoje najbolje znaju šta je trebalo da se desi. On joj je to prebacio sa potpunim pravom. Ja u njihovoj komunikaciji ne vidim da neko nema pravo da kaže ovom drugom nešto. On se sećao nekih stvari i proneverenih planova. Dalilu je zabolelo to što se dešavalo, a poniženje je prepisala tome da neće da donese na svet nešto što su planirali - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da mu se uopšte ne sviđa to što je ona sada postala...Rekao je da je ona bila svađalica, da je rušila sve pred sobom, a da je on ponosan što se ona promenila. Rekao je isto, da mu se ne sviša što će neki njeni izbori i da če biti tu nedolazaka u emisiju. Ja sam njemu to i rekla, da to nije njegova briga. To je jače od njega, on je takav. Ja sam pristalica toga da radi ono što želi - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Stara Dalila i ova sad je bila uvek ista. Što se tiče agresije, ja sam se uvek branila, i uvek ću tako. Nema on tu mene šta da pravda. Evo vidite on ima sada osmeh na licu, to je najbitnije. Rekla sam mu da ne brine za moje modrice, verovatno je mislio da me Filip štipa. Jadno je i nemam šta da kažem - ubacila se Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.Žugić

#Dalila i Dejan Dragojević

#Marko Đedović

#Sandra Rešić