AKTUELNO

Za njih ovo nije bila mirna noć.

Goruća tema proteklih mesec dana je ljubavni trougao Dalile i Dejana Dragojevića sa sve Filipom Carem koji je u međuvremenu postao deo njihovog i dalje zvaničnog braka, tako što je stupio javno u vezu sa navedenom zadrugarkom. Njihovi odnosi tresu domaću javnost i intrigiraju medije iz dana u dan, a sinoć tokom Nominacija, ovaj ljubavni trio preživeo je lavinu različitih emocija. Suze, nervoza, tenzija, poljupci, sreća i tuga su samo deo noći koja je ostala za njima.

Dejan Dragojević nakon kraha braka sa svojom ženom, kako sam kaže bolje podnosi pritiske javnosti i zadrugara, ali i dalje nije potpuno prevazišao celu situaciju. I noćas kada su bile nominacije, je imao emotivne padove i dolazio u sukob sa svojom i dalje zakonitom ženom Dalilom Dragojević. U jednom momentu vidno nervozan, požalio se svom cimeru Marku Đedoviću na ono što ga izjeda.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljani Kulić je Dalila bila meta prethodnog dana, što se nastavilo i tokom noći, te je ponovo došlo do problema. Iznosila je svoje mišljenje a i detalje iz zadrugarkine prošlosti, što je Dragojevićku opet dovelo do suza. Kako bi odbranio svoju devojku Filip Car se obrušio na Kulićevu.

Filip je dao sve od sebe da uteši Dalilu lepim rečima, dodirima ali i šetnjom van Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila nije imala mira ni nešto kasnije, kada je Dejan Dragojević odlučio da progovori o svom skidanju burme proteklog dana. Zadrugarka nije uspela da se suzdrži, pa je ustala i ušla u još jedan od okršaja sa svojim mužem.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam joj rekao "spasi ti mene od sebe". Lakše mi je da skinem burnu. Ona je stavila na prvo mesto svoju sreću, to izaziva lavinu komentara i rekla da je ne interesuje ništa i ničiji komentari. Htela je sreću, ta sreća ima razne efekte. Ja sam malo pre rekao Miljani ako može da ne spominje tvoje roditelje jer ja njih volim. Ali želim da znaš da više neću više biti tu za tebe. Ne razumem zašto ta kapuljača, nisi srećna. Tvoja sreća je moja tuga - rekao je Dejan.
Ne znam što sam to rekla danas, odreagovala sam tako, kada se desile te optužbe očekivala sam da će on doći da me zaštiti. U nekom sam tripu. Ružno je puštati ljagu na mene, ja imam pravo da govorim da nisam. Ja sam rekla da me ne zanimaju mišljenja mojih roditelja - rekla je Dalila.

Filip Car je Dalilu pratio u stopu, ne bi li joj bio dostojna podrška. pa joj je bio za petama čak i kada se našla sa svojim mužem u garderoberu sa Dejanom.

Foto: TV Pink Printscreen

U ranim jutarnjim časovima, kada su odlučili da im je vreme za spavanje, Filip i Dalila su uspeli da se posvađaju i prebace jedno drugomm međusobno nepoverenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će se odvijati odnosi ovog ljubavnog trougla, ostaje nam da ispratimo.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga