AKTUELNO

Ovakvu noć niko nije očekivao!

Ponedeljak veče rezervisana je bila za ulazak voditelja Milana Miloševića u Belu kuću zbog emisija Izbor potrčka i Pretres nedelje. Na samom startu emisije zadrugari su komentarisali podelu budžeta Stefana Mihića, i većina se složila sa tim da je Mihić na određeni način kupovao mir sa zadrugarima davajući im velike i srednje budžete.

Foto: TV Pink Printscreen

Šok je usledio kada je Milan otkrio da je po glasovima publike najperfindija osoba Dalila Dragojević, što su zadrugari i potvrdili. Dalila je burno reagovala na rezultate pa je zbog toga napala supruga Dejana.

Na taj način je počela njihova rasprava koja je trajala do dugo u noć, a Dejan je svoju oazu mira našao u razgovoru sa Tarom Simov koja mu je davala savete kako da se opusti.

Sukobi Dalile i Dejana, pa čak i FIlipa Cara koji se umešao, trajali su dugo. Dalila je u nekoliko navrata optužila Dejana da je on kriv za sve, pa mu je rekla da će mu uništiti život, ali i da on ima psihopatsko stanje.

Počeo je Izbor potrčka i Stefan Mihić je krenuo da saopštava zadrugarima ko će ove nedelje služiti njega.

Podigao bih Dina, Mateju, Frana, Magdalenu, Miju i Martinu. Meni je prelep par Martina i Mateja, ali zbog Tare ništa, tako da sedite. Mia, danas smo pričali ispred Paba, kada sam te pitao da provedemo neko vreme zajedno, rekla si da bi volela da provedeš više vremena sa Dinom, tako da Magdalena sedi, Mia i Dino su potrčci - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da ću imati odličan odnos sa Mijom, ali mi nije jasno to što joj izjavljuje ljubav danas na dodeli budžeta, a sad je šalje u izolaciju. Od dana kad je rekla da bi imala najvatreniji se*s sa mnom, on stalno nešto protiv mene - rekao je Dino.

Nakon što je Stefan Mihić odabrao Miju Jovanović i Dina Dizdarevića za svoja dva potrčka, odabrao je i omiljenu osobu. Podigao je nekoliko zadrugarki.

Ako mogu da ustanu Anđela i Marijana. Ovako, Anđela mi je rekla da bi volela da bude omiljena, drago mi je zbog toga, voleo bih da imam bolji kontakt sa njom. Nije mi se svidela relacija prema meni na početku. Ali, sa punim poštovanjem, Marijana je moja omiljena - rekao je Mihić.
Stefan mi je najbolji prijatelj, kao brat mi je. Napravila sam katastrofalnu grešku prema Viki, teško mi je proteklih dana - istakla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Milan MIlošević je rekao zarugarima da je Milica Veselinović visoko kotirana tokom glasanja za najperfidniju osobu. Nizali su se komentari zadrugara, a Mensur je na sve načine pokušavao da odbrani svoju devojku.

Naredna tema na pretresu bila je odnos Dalile i Sandre Čaprić koja je otrkila da su se njih dve posvađale zbog Cara:

Lepo sam rekla kad je bila nominacija, ona se izvinila i ja sam nastavila dalje. Ja njima sve želim sve najbolje. Od kako je ona uplovila u vezu sa njim, digla je nos, bahata je i bezobrazna. Sinoć sam samo odnela stvari Filipu, koje su bile iza mog kreveta. Taj sukob juče je bio zbog širom otvorenih vrata dok sam ja na šolji i normalno da neću da me svi gledaju u tom trenutku. Sve je nilo korektno dok se nije desilo ono u garderoberu, gde je me je gurala i gurnula mi glavu u ogledalo. Umešala se Matora i pomogla joj u tome.Ona meni nije niko i niišta u životu, ja njoj ne moram da se sklanjam, njen je garderober, njen je toalet njeno je sve - govorila je Sandra.
Ne pada mi napamet da komentarišem ovu seljančuru. Ja sam nju uhvatila za lice, jer ona ne može drugačije, jer je ona seljanka koja je navikla da se čupa da se bije po kafanama. Očekivala je verovatno da ću je udariti pesnicom ali to nije dočekala. Ona je mene prva vratima udaila i to su svi videli. Kada sam ušla u garderober, ramenom me je zakačila gde sam je pitala šta joj je. Rukom sam je nabila u garderober da bi se smijrila i osvestila šta radi - izjavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je Dino došao nastala je još veća tenzija, ona me je gurnula da sam ja završila u svom ormanu, popadali su svi šamponi. Kada sam videla da je Matora uletela, tek sam je tad gurnula. Nisam htela da se bijem sa njom, ali sigurno to neću da dozvolim. Mene je Filip izvukao napolje. Nisam htela da izađem jer sam htela da se obučem - nastavila je Dragojevićka.
Šta mene pitaš stalno i meni prebacuješ, ona je ljubomorna a ne ja, sa vama ja nemam ništa! Nisam ja ženturača, nisam seljanka, ne možeš tako da razgovaraš! O čemu ti pričaš ti majke ti rođene? - urlala je Sandra.
Stani, stalno je nešto nije mi jasno, stalno ti nešto komentarišeš. Na kraju krajeva nisi morala da mi vratiš stvari mogla si da pošalješ po nekome.Ko je malo više upoznat, sve su to sitne male provokacije, to dobacivanje, vraćanje stvari, sve su to sitnice koje nešto znače. Salušaj sad, hiljadu sam uvreda pretrpeo od tebe. Slušaj me sad, prekini. Zaveži, ako hoćeš da budeš žrtva , ovaj doktor će te dovesti do trofeja i je*ati ti mamu - obratio se Filip Čaprićevoj.
Evo nasmejala si Dalilu uspeo si, za tebe sam zvezda gospođo. To što ona tebe huška protiv mene to je tvoja stvar - odgovorila je Sandra.

U toku emisije Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Voditelj je čitao želje zadrugara koje su poželeli u Specijalnom zadatku.

Nakon emisije Dalila i Dejan su se susreli u garderoberu gde je ona tražila hranu, ali ju je on sklonio jer je ta hrana iz njihovog zajedničkog budžeta, i tom prilikom joj stavio do znanja da ne može tako sa njim da radi.

Pravo iznenađenje za većinu zadrugara se desilo kada su im nakon emisije unete stvari. Dejan je bio najsrećniji od svih zadrugarai svima je pokazivao šta je dobio.

Filip Car se vidno iznervirao što nisu stigle stvari za njega, pa je nervozno šetao po dvorištu dok ga Dalila nije oraspoložila i poklonila mu vosak za kosu.

Dejanu podršku pružaju mnogi zadugari, a najbliži je sa Franom Pujasom i Sandrom Rešić. Fran je u toku noći došao na ideju da traži zadatak kako bi iznenadio Dejana i vratio ga na noge, posle svega što mu se desilo.

Danas će imanje posetiti Gordana Goca Džehverović, poznatija kao mama Džehva, koja će sa ovonedeljnim vođom obići imanje, a potom i organizovati porodični sastanaka na kojem će oni podeliti poslove za ovu nedelju.

Nema sumnje da je Zadruga 5 najgledaniji rijaliti ikada na našim prostorima zato ostanite uz TV Pink i gledajte Zadrugu, a sve vesti o najgledanijem rijalitiju, čitajte na portalu Pink.rs-

Autor: N.B.

#Zadruga