AKTUELNO

Da budem iskrena, to je jedna velika žrtva i to je tvoj život posvećen tom novom biću. Znači, ne možeš ti da budeš majka na dva sata, iskrena je bila pevačica.

Radmila Rada Manojlović svoju publiku je pre nešto manje od dve nedelje obradovala novom pesmom pod nazivom "Spavaj mirno". Iako nije posebno najavljivala ovaj singl, reakcije publike su i više nego dobre. U moru sličnih pesama, Rada nije želela da njena pesma bude kao većina novih hitova.

Foto: E-stock/Milutin Marković

- Mislim da je nešto što je kvalitetno, uvek dobra odluka i dobar pravac. E sad, možda nije tren, možda nije komercijalno, trend i ono što se trenutno plasira. Kad mi je Braja pustio tu pesmu, podsetila me na one stare Sekine pesme, kvalitetne zvuk, kvalitetne tekstove, muziku. Htela sam da vidim kako će to u ovom ludilu da prođe - rekla je Rada za Pink.rs.

Pesmu "Spavaj mirno" Rada je i ekranizovala, a jednostavnim spotom ova pevačica iznenadila je svoju publiku.

Foto: E-stock/Milutin Marković

- I spot sam uradila tako da bude jednostavan. Nisam želela da budem pretenciozna, kao "Sad ću sve da uložim, sad ili nikad!". Nisam pesmu čak ni najavila, samo sam je pustila i to krajem jula, kad niko normalan ne izdaje, osim mene. Ali htela sam da vidim koliko i kako prolazi jednostavnost. I ako primetite, ja sam obučena u spotu - kroz smeh je rekla Rada i dodala da je prezadovoljna reakcijama i komentarima na pesmu.

Iako je jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj estradi, Radmila Manojlović još uvek ne smatra da je dostigla ono što je zamišljala i da sanja o koncertu u Beogradu, ali i širom regiona.

Foto: E-stock/Milutin Marković

Moj neki cilj kad je karijera u pitanju svakako je neki veliki koncert. Volela bih da to bude Arena, ali ću se zadovoljiti i Sava centrom, što se tiče Beograda. Inače, san su mi stvarno koncerti širom regiona. Tako da ka tome idem - rekla je ona.

Foto: E-stock/Milutin Marković

Sa Radom smo razgovarali na bazenima na periferiji Beograda u okviru kojih se nalazi i sala za venčanja, pa nas je zanimalo kako je ona kao devojčica zamišljala taj veliki dan.

Ja nisam od tih princeza, nisam nikad zamišljala venčanje. Nisam neko ko mašta o tim stvarima, a nisam čak ni neko ko je maštao o nekoj velikoj ljubavi. Ja sam oduvek bila karijerista i materijalista, samo karijera, samo da budem poznata, da budem slavna, da me ljudi vole. E onda kad to nešto ostvariš, onda naravno dođu neke druge potrebe i želje. Sad imam sve što mi treba i neću da tražim od Boga više da samu sebe ne ureknem - rekla je pevačica koju smo zatekli u lokalu ''Diamond Garden''.

Foto: E-stock/Milutin Marković

Iako su mnoge Radine koleginice nedavno postale majke, ona kaže da još uvek nije pravi trenutak da se ostvari u ulozi majke, iako je nedavno priznala da je njen izabranik Haris Berković već sad želi da osnuje porodicu sa njom.

Pročitajte još: IZNENAĐENJE USRED NOĆI! Kada je sišla ispred zgrade i videla šta je tamo čeka, Milica Dabović je JEDVA zadržala suze!

Foto: Printscreen Youtube

Tuđe dete na dva sata mi je dovoljno (smeh). Da budem iskrena, to je jedna velika žrtva i to je tvoj život posvećen tom novom biću. Znači, ne možeš ti da budeš majka na dva sata. Ja ne bih mogla da dozvolim to da dete bude sa dadiljama. Jednostavno, to je moje mišljenje da treba da budem sa svojim detetom. Još uvek nisam napravila uslove za to, da mogu godinu dana totalno da se povučem i posvetim barem tad dok je beba baš mala. Ali čim budem postigla te uslove, ja se nadam za nekih godinu, dve, nadam se da će sve doći na svoje - iskrena je bila Rada Manojlović.

Autor: J. Vučić

#Intervju

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'