AKTUELNO

Ne zna šta da radi!

Dalila Dragojević je izašla iz Bele kuće, pa je sela u dvorište i započela je razgovor sa Markom Đedovićem o celokupnom odnosu sa Filipom Carem:

Foto: TV Pink Printscreen

Tipa da ti ne zameriš Čaprićku, pa da se to preko noći desi, tu nešto onda nije u redu...Ili ona tera inat Janjušu, pa će da ses sutra miri sa tobom... - rekao je Đedović, pa je tom prilikom Dalila počela da plače.
Ne može on da se pomiri sa mnom, ali ja ne mogu da verujem da se to desilo u tako kratkom periodu. Ja sam rekla da mi nije logično da se ovde zameraš za glupost, a ovde ti se zove bivša ljubav. On meni sinoć kaže, ne 5 puta smo imali se*s, ne znam šta hoćeš ti...Opet ja bolesna, jutros do devet ujutru se prisećam naših poljubaca - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam i Dejanu isto, nenormalne su mi tvoje reakcije za stolom, ne kažeš svoje mišljenje - nastavio je Đedović.
Rekla sam da mi se zgadio i da ne mogu da verujem da se ovo desilo. On je pritom meni prebacivao zašto ja ne želim da imam intiman odnos sa njim, kao zbog Dejana i osećaja prema Dejanu...Kao da je sve vreme tražio neki rozlog koji je bio čvrst, da bi me ostavio, sad priča da smo bili nesrećni. Nemoj da priča u moje ime, nek priča u svoje. Nema razloga, ja više ne mogu, jutros sam se isplakala, nisam oka sklopila. Čas se smejem, čas plačem - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

To mi ništa nije jasno, a opet vidi drugu stranu...Ona je njemu bez reči prešla preko Čaprićke i na kraju tebe. Pa nije on napravio sa Čaprićkom, pa je rekao izvini Makice, pa ja bih ti flašu o glavu razbio, a ne ovo. Nešto mi tu, ma ništa mi nije jasno. Rekao mi je da će na tvoje oči da iz**be nešto, pa da vidiš kao sa kime se ti teraš. Ti si u ovoj situaciji totalno ispravna, ali ako ti vraćaš, nije mi jasan ni on ni ona - rekao je Marko.
Njegovo pranje će da bude inat i osveta meni, kada bude video da od tog odnosa nema ništa - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino koga je vređao onako kao tebe je Mina Vrbaški, a plakao je na kraju za njom. Veruj mi sve je nelogično, pa i tvoje reakcije - rekao je Đedović.

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga