AKTUELNO

Ćutao do sada!

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru obavlja intervuje sa zadruagrima. Naredni koji je zauzeo mesto na crvenoj garnituri bio je Milan Janković Čorba:

Za sada su me svi lepo prihvatili, osim Maje i Cara. Oni su bili baš iznenađenji, a Filip se nasmejao, on se potrudio da ispadne drugačiji kada sam bio van. Car ume da prikrije svoje emocije, a Maja je prikrivala svoj osmeh dok je komunicirala sa mnom. Ona je pokušavala više puta da stupi u kontakt sa mnom, što preko šminkerke, što preko Bore Sanatane. Ja nemam emocijem prema njoj, ja nisam ni šmeker što se to desilo - rekao je Čorba.
Moram da kažem da ja nisam bio inicijator viđanja, a ona je meni dala njenu adresu. Ja moram da kažem da nakon tog odnosa ja nisam hteo da se vidimo, izbegavao sam je i tada sam joj posao poruku da sam se pokajao i da ne želim da se viđam sa njom. Maju možda boli jer ja nju nisam priznao za devojku, kao Teodoru koja je bila prava devojka za vezu. Mene Maja ne interesuje, i osećam nezadovoljstvo. Ja sam Maju zvoa i ona je došla. Ja sam nju zvao na krštenje i rekao sam joj dođi i došla je - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja porodica je prihvatila Maju, jer su ljudi koji sa osmehom prihvaaju svie koji se druže sa mnom - rekao je Čorba, pa kometarisao Čorbu.
On je lažov koji je pričao da je mene šamarao, a to je laž, on je kompleksaš. on je sve napao posle mog ulaska. a nije imao razloga za tim - dodao je Čorba.
Ne bih nikada izabrao Maju kao svoju devojku, Ja volim samo Teodoru - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N.B.

#Zadruga