AKTUELNO

Nekoliko puta do sada pisalo se o raspadu popularne muzičke grupe "Hurricane", a ako je verovati najnovijim tračevima koji kruže, kraj je sve bliži, i to zbog Ksenije Knežević.

Ona je svojevremeno podigla prašinu kada je sa svog naloga na Instagramu uklonila sve fotografije sa Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić, što je tada pokrenulo sumnju da nešto nije kako treba. Ksenija je potom objasnila da je, navodno, sve u najboljem redu, a kako saznaje Kurir, Kneževićeva se tokom prošle nedelje na više mesta žalila prijateljima da želi da napusti grupu i da odnosi među članovicama nisu kao što se to čini u javnosti.

Foto: J. Simonović

Glavni razlog da izađe iz benda su finansije. Naime, kada posle nastupa honorar podeli sa ostalim članicama grupe, muzičarima i menadžerom, njoj ostaje svega 300 evra, što je, kako pišu mediji, nedovoljno za njene potrebe i život na visokoj nozi koji se očekuje od pevačice koja je član jedne od najpopularnijih ženskih grupa na ovim prostorima. Ksenija je zbog cele ove situacije očajna i ne zna šta da radi, a veliku podršku i utehu pruža joj njen dečko Nikola Todorović, s kojim je u vezi već pet godina.

Inače, Ksenija, Sanja i Ivana su ove godine produžile ugovore, a da li će ga Kneževićka ispoštovati i ostati do kraja ili će plaćati penale zbog njegovog kršenja, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs

#Ksenija Knežević

#hurricane