AKTUELNO

Muzička zvezda grupe Trik Fx za portal Pink.rs otvorila je dušu o svim dešavanjim iz 2021. godine i bez dlake na jeziku progovorila o svojim nastupima!

Jedna od najvećih zvezda devesetih Natalija Ibraimov je za portal Pink.rs odlučila da svim čitaocima priredi pravo uživanje i ogoli dušu o svojim nastupima, vernoj publici ali i braku sa svojim suprugom Sanijem Ibraimov. Mi smo sa njom sumirali godinu koja je za nama i time saznali razne detalje iz njenog privatnog života. Evo šta nam je muzička zvezda sve otkrila:

Foto: Privatna arhiva

Koji lep trenutak ćeš pamtiti iz 2021. godine koja je za nama?

- Iskreno, najlepši trenutak mi je bio kada samo ponovo stala pred svoju publiku. Mnogo mi je nedostajala publika, ta energija ne može da se opiše, kao da sam se ponovo rodila. To mi je definitivno najlepši trenutak – ponovo druženje sa vernim ljudima.

Na šta ste bili najviše ponosni u 2021. godini i šta će vam ostati u sećanju kada je reč o velikim događajima u Vašem životu?

- Najponosnija sam na svoju publiku koja je naučila sve naše pesme, a tada nisu ni bili rođeni tako da hvala im na tome što pevaju sa nama jer zbog njih i postojimo. Mislim da smo Sani i ja oduvek imali publiku koja ima najviše energije. Jako sam srećna što nove generacije znaju da prepoznaju kvalitet. Neopisiv je osećaj kada zapevaju sa nama u glas.

Nakon hit pesme sa Vukom Mobom, više niste izbacivali pesme. Da li publika može očekivati neke nove numere u godini koja je pred nama, ako da, da li možete da nam otkrijete nešto više o tome?

- O da, snimila sam kaver. Meni se mnogo dopao, a nadam se da će i publici. Njega ću prvo izbaciti, a onda pesmu. Odlučila sam da svoju publiku čast jednom numerom koja mi je prirasla srcu. Iskreno se nadam da će se publici dopasti i da ćemo uživati u novim projektima.

Foto: Privatna arhiva

U godini koja je za nama ste se jako malo oglašavali i bili prisutni u medijima. Da li postoji neki određeni razlog zašto je to tako i da li ćete u narednoj godini biti više prisutni u domaćim medijima?

- Ne postoji konkretan razlog, jednostavno ne znam gde bih se pojavljivala. Uvek se odazovem pozivu Lee Kiss, sa njom decenijsku saradnu, kao i Ognjenu Amidžiću, ali on u poslednje vreme fura samo svoje pijatelje, tako da ono, ne znam šta bih rekla.

Da li ste spremni da sa mužem ili ovaj put sami stanete pred kamere nekog rijaliti formata na našim prostorima?

- Za sada nema ništa u planu. Znate da ja volim izazove i da mi rijaliti šou program nije stran. Ukoliko bi se pojavio neki nov i interesantan format naravno da bih ušla, zašto da ne.

Za kraj, koju želju ćete poželeti u ponoć 31. decembra i koja je Vaša poruka za čitaoce.

- Samo osmeh na lice, malo više pozitive. Želim svima puno zdravlja, da ste živi i zdravi i da se završi ovaj haos da možemo da se zagrlimo što pre. Što želim sebi želim i svima od srca – izjavila je muzička zvezda i svim čitaocima portala poželela srećne novogodišnje i Božićne praznike.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Nemanja Vasiljević

#Natalija Ibraimov

#Sani Ibraimov

#Trik FX