AKTUELNO

Kao i uvek, iskreno je odgovorio na sva naša pitanja, a njegovi odgovori oduševiće ceo region!

Jedan od najpoznatijih televizijskih lica, Nemanja Velikić, voditelj Otvorenog studija sa Nemanjom Velikićem na TV Vesti u poslednje vreme postigao je veliki uspeh što se tiče gledanosti svoje emisiije, a ove godine je odlučio da upotpuni svoj koncept i unese novitete koji su gledaoce oduševili. On je za Pink.rs rado progovorio o svim dešavanjima iz 2021. godine kao i o ciljevima za 2022. godinu od koje očekuje mnogo toga.

Foto: Pink.rs

Koji lep trenutak koji ćeš pamtiti iz 2021.?

- Davno sam shvatio da je moja karma izgleda takva da na sve velike i lepe stvari u životu moram da sačekam. Ali dobro, to valjda tako treba da bih naučio da cenim ono što dobijem i istinski shvatim vrednost. Početkom decembra upriličena mi je takva čast koju ću pamtiti celog života. Znate, kada uspete tamo odakle ste krenuli onda znate da ste uradili pravu stvar. Prilikom jednog od gostovanja u “Otvorenom studiju sa Nemanjom Velikićem”, gde smo predstavljali interaktivnu tablu za srednje škole, ljudi sa Akademije Filipović su me iznenadili i pitali kome bih ja poklonio da mogu. Iznenadjeno sam rekao mojoj srednjoj Medicinskoj školi u Ćupriji. Tabla je uručena, a ta emocija koju mi je prenela moja drugarica Marija Milošević koja je umesto mene uručila tablu, naterala mi je suze na oči. Cela škola je skandirala moje ime, dodelili su mi zahvalnicu i učinili da se osećam najponosnijim čovekom na svetu.

Koji momenat ti 2021. ti je posebno drag?

- Nesumnjivo momenat kada sam majku izveo iz bolnice zdravu i oporavljenu posle malo većeg izazova po zdravlje koji je imala u junu. Istovremeno u tom periodu dogodilo se i letovanje sa prijateljima na Katamaranu koje ću pamtiti još jako dugo.

Kako si zadovoljan poslovnim uspesima, da li publika moze očekivati nešto novo ili drugačije u 2022.?

Foto: Pink.rs

- Godina koju ispraćamo bila mi je jako izazovna u poslovnom smislu. Prestao je sa emitovanjem jutarnji program “Svitanje” koji sam radio sa koleginicom Dajanom Paunović, što je za mene tada bila velika promena posle skoro 5 godina trajanja. Istovremeno, usledila je i pauza moje autorske emisije o zdravlju “Infoklinika”, što mi je sada mogu reći najžalosnije. Ali siguran sam da će ovaj brend zdravstvene emisije ponovo zasijati. Usledila je onda mala pauza, pa ulazak na info-kanal TV Pink, televiziju “Vesti”. Počeo sam da radim autorske vesti “Otvoreni studio sa Nemanjom Velikićem”, koje su posle samo par meseci emitovanja jedna od najgledanijih emisija na ovom kanalu. Iako je tempo veoma velik, pet dana nedeljno, zadovoljstvo je svakog dana piti kafu sa mojim mnogobrojnim vernim gledaocima. Posle 19 godina rada i opstajanja u surovom medijskom svetu, mogu da kažem da sam spreman za neki veliki i uticajan projekat. Jedan moj status na Instagramu nedavno je izazvao mnogo pažnje. Spekulisalo se da li napuštam Pink, gde idem… Evo sada moram da kažem, ne idem nigde, Pink je i dalje moja matična kuća i zahvalan sam na svemu što mi pružaju Željko Mitrović i Milica Mitrović.

Da li planiraš da staneš na ludi kamen u narednoj godini?

- Planove nemam, imam ciljeve. A jedan od njih već duže vreme je partnerstvo, roditeljstvo… U godinama sam kada je najlepše ostvariti se u tim ulogama. Drma me očinski instikt.

Poruka za čitaoce? Koju želju si poželeo u ponoć?

- Da prihvate sve izazove koje im život servira i da piju iz svake čaše. Sva vina treba probati, jer nekada je dovoljan samo gutljaj da biste shvatili da taj ukus nije za vas. A koju sam želju poželeo, reći ću vam za godinu dana ako se ostvari.

Foto: Pink.rs

Autor: Nemanja Vasiljević

#Nemanja Velikić