AKTUELNO

Otvorio dušu!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i više nego aktuelnu ekipu, među kojima su se našli bivši zadrugari Maja Marinković i David Dragojević, voditeljke Ivana Šopić, Ana Radulović i Jelena Pešić, kao i "Pinkova zvezda" Pavle Dejanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je sramota Dejanove sramote? - glasilo je pitanje sa Instagrama.

Nije me sramota Dejanove sramota. Sve što on radi, svestan sam svega, i svestan sam da on nije svestan šta radi, ali ja sam tu za njega. Nikada ne bi mogla da me bude sramota njegovih postupaka, on je moj brat. Ja sam njegova podrška šta god on radio, uz njega sam i tu sam da ga izvučem iz svega što ne valja i nikad ne bih dozvolio da ga neko ismeva, ali on sam daje materijala za takve stvari, kriv je, ali boriću se za njega, želim da realno vidi šta mu je neko radio - iskren je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina da je Dalila pre Dejana bila zaljubljena u tebe?

Ne znam. To pitanje se vrtelo u "Zadruzi" da sam ja to negde izjavio, to nije istina. Nikada nisam rekao da sam ubeđen u to, samo sam rekao šta se pričalo i šta je neko govorio, ali iz mojih usta to nikada nije izašlo - otkriva David u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.