AKTUELNO

Podrška i navijanje potrebni su svima, ne samo kad se pobeđuje, nego i kad se gubi!

Teniser Novak Đoković biće deportovan iz Australije, automatski će mu biti i određena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju.

Najbolji teniser sveta će morati da plati troškove suđenja, a što se tiče zabrane ulaska u Australiju, to se može revidirati pred sledeći "Australijan open". Postoje izuzeci od zabrane u slučaju "izuzetnih okolnosti", ako u interesu Australije bude da Novak učestvuje.

Foto: Tanjug AP/James Ross

- Želeo bih da dam kratku izjavu da se osvrnem na odluku posle današnjeg ročišta u Sudu. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran presudom - rekao je Novak, prenosi "Ejdž".

Brojne javne ličnosti sa domaće i inostrane scene su se oglasile ovim povodom, a među njima su i Nikola Rokvić, Tijana Dapčević, Stanija Dobrojević, Sanja Papić i mnogi drugi.

Raduj se! Radujmo se! Bitna stvar koju sam naučio od jednog mudrog čoveka: “Kada nije po tvojoj volji, tada treba najviše da se raduješ, zahvaljuješ, tu se zadobija blagodat Božija.” Raduj se, jer nije po tvojoj volji, time svoju volju prepuštaš Božijoj. I ma koliko bilo to teško, moramo pokušavati i truditi se da to dostignemo, jer ništa nije bez dopuštenja Njegovog! A kada to uspemo, na sledećem koraku nas čeka velika nagrada… Verujte, radi - poručio je pevač Nikola Rokvić, što su mnogi njegovi pratioci na Instagramu šerovali.
Podrska Noletu i njegovoj porodici! Šta god bude bilo dalje, zauvek naš - napisala je bivša zadrugarka i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević.

Foto: Instagram.com

Nakon Stanije snažnu poruku i reči podrške za Novaka javno na svom Instagramu poslala je i pop pevačica Tijana Dapčević.

Foto: TV Pink Printscreen

Podrška i navijanje potrebni su svima, ne samo kad se pobeđuje, nego i kad se gubi, a ti si se borio za svoju slobodu više nego iko i pokazao si da ne odustaješ ni na terenu, ni van terena, tako da ćeš uvek i zauvek biti broj 1. I, da ih opet zadese požari, ti bi im sigurno opet pomogao jer si, za razliku od njih, ČOVEK - napisala je pop pevačica Tijana Dapčević.

Sanja Papić, srpska manekenka, model i bivša mis Srbije i Crne Gore koja je na izboru za Mis sveta 2003. godine proglašena trećom pratiljom, a na izboru za Mis Evrope drugom pratiljom, takođe je poslala podršku najboljem teniseru sveta.

Foto: Instagram.com

Glumica Nataša Ninković okačila je Noletovu sliku i samo stavila srce, dok je Dragan Brajović Braja poručio da će se igrati tenis i dalje, samo bez ljudi.

Igraće se tenis i dalje, samo bez ljudi. Igraće ga miševi i hijene - poručio je on.

Foto: E-Stock

Fudbaler Vujadin Savić okačio je fotku na kojoj se grli sa Đokovićem:

Samo za tebe, uvek uz tebe. Tražim je na karti, nema je Australije - napisao je Vujadin uz objavu.

Foto: Instagram.com

Autor: M.M.