AKTUELNO

Ljudi bliski ženi Darka Lazića otkrili su da je pevačica bila prinuđena da potraži pomoć stručnjaka, kako bi se izborila sa svim životnim nedaćama.

Poznata pevačica Ana Sević i njen suprug Darko Lazić u središtu su skandala nakon što smo objavili ljubavne SMS poruke koje je slala svom kolegi Aci Lukasu. Ona se svojski trudi da oda utisak srećne osobe koju ova afera ni najmanje nije uznemirila, međutim, istina je drugačija.

Pročitajte još... LJUBAVNA PRIČA MIE BORISAVLJEVIĆ Uskoro će kolegi RODITI DETE, a pre nego što se rodila ljubav UVREDILA GA je kao niko!

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs

Kako su otkrili izvori bliski bračnom paru Sević-Lazić, Ana već danima ne može da dođe sebi zbog svega što ju je snašlo u proteklom periodu, pa je odlučila da potraži stručnu pomoć i posavetuje se sa ljudima koji su stručni za psihičke krize.

Foto: Instagram

Čim se vratila sa letovanja, Ana je, navodno, počela da odlazi na seanse kod jednog poznatog psihijatra koji često pomaže i drugim javnim ličnostima, a na ovaj korak odlučila se, prema navodima izvora, kako bi uspela da ostane staložena i smirena, pre svega zbog ćerkice Lorene.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Ana Sević

#Darko Lazić

#pevačica

'