AKTUELNO

Ovim potezom su zapušili usta svima.

Kada su počeli da se zabavljaju, svoju vezu su krili od očiju javnosti. Ona je tokom svog učešća u rijalitiju Farma 3 bila tajanstvena, te samo nosila ogrlicu sa početnim slovom njegovog imena. Svi su nagađali o kome se radi, ali niko nije bio u potpunosti siguran.

Aleksandar Cvetković, frontmen grupe "Tropico bend" i član žirija treće sezone najpopularnijeg takmičenja za decu "Pinkove zvezdice" i pevačica Jovana Pajić, venčali su pred kamerama PINK televizije u emisiji "3 X DA" 2011. godine, a tokom zajedničkog života dobili su dve ćerkice - Helenu i Đinu. Kako je jednom prilikom izjavila, ne planiraju još dece, ali ako se desi, tako je trebalo biti.

U poslednje vreme pričalo se da je Jovana ljubomorna jer njen suprug provodi dosta vremena u teretani, gde vredno radi na svom izgledu, pa d aje njihov brak u krizi, ali njihova zajednička fotografija pokazuje da u tome nema istine. Sale je na svom profilu na društvenoj mreži "Instagram" objavio fotografiju na kojoj su njih dvoje u zagrljaju, a čini se da su zaljubljeni kao prvog dana.

Autor: N.V.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Brak

#Jovana Pajić

#Veza

'