AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Nenada Aleksića Ša.

Tvrdiš da Tari želiš sve najbolje, zašto joh kupuješ pivo kad ona tone želi. Daq li to radiš da ona napravi haos i iskoristiš j eu krevetu. Ostavi devojku na miru, i onako si joj iza leđa sedeo sa Monikom i ćaskao - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jadna, mala Tara - rekao je reper.
Ja sam rekla da ako popijem jedno, popiću 23. Što se tiče alkohola, ne treba da pijem, posle Nove godine sam sebi dala za pravo. Htela sam bih da kažem nešto što nisam uspela na prvo pitanje, zamereno mi je gde gledam, time što ja osećam ne ugrožavam nikoga, niti zamaram i proganjam, što je dečko i sam rekao. Po pitanju duševnih stvari, mislim da je realno da sam samu sebe dovela u situaciju da mi bude teško, jer sam ulazila u odnos sa Nenadom, a nisam raskrstila neke stvari. Ne treba da ulazi,m u odnos, pa da Nenadu dajem za pravo da mi govori gde gledam. Ja ugrožavam samu sebe, što može da se vidi po mojim postupcima. Samu sene mučim ostajenjem u odnosu. Svaki kontakt i komunikacija sa njim me dovodi u lošije stanje. Nije trebalo da započinjem komunacikju nakon velike svađe. Previše sam sebe izgazila kao osobu - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je najteća ličnost sa kojom sam se ja susreo u živptu. Ne znam čim mogu da se opravda to što ona radi. Ne znam kako bilo ko može da nađe razumevanje. Ona je devojka koja je neukrotiva i niko ne može da je pormeni - pričao je Mensur.
Ja svoje greške priznam, imam neke svoje probleme - dodala je Tara.
Ona je uradila najgore stvari, ona nema granicu i ne bira vreme, ni mesto. Ona priča o kodeksima i principima, samo da bi neko čuo. Ona traži krivce u drugima, ali njeni postupci su monstruozni - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenormalno je da ti njoj turiš pivo i podstičeš je da radi to - ubacio se Car.
Sram te bilo što mi pakuješ. Novac je tebi uplaćen za spot, dinara nisi imala - besneo je Ša.
Je l' sam ja podigla taj novac? - pitala je Tara.
T6i postojhiš zbog mene, a prodaješ se jeftino. Bivša žena mi je govorila da bežim od tebe koja juriš poznate - odbrusio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.