AKTUELNO

Karambol!

U nastavku porodičnog sastanka o međuljudskim odnosima, ovonedeljni vođa Nenad Aleksić Ša je reč dao Neveni Savić koja se požalila na Saleta Luksa. Zatim je Jovana Tomić Matora ušla u neviđeni sukob sa Mc Aleks, pobesnela i napustila sastanak.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo bih voela da me svi saslušate ovde jer imam veliki problem. Mene Luks jako vređa, da me ne bi vređao, ja sam se prebacila dole na kraj klupe - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je se Ana poljubila sa Carem, onda je ona kao:"Jao, jao". A ona je p*čku dala zarad rijalitija. Ti si me se zgadila, pljuješ sve druge, a ti si najgora! - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu spremala hranu i donosila u krevet. Ja uvek imam dosta muškaraca koji imaju animozitet prema meni. Nisam htela konflikt, odvojila sam se od njega da ne bi došlo do konflikta. U nedelju je sekao tortu za ostale ukućane i onda je užasno izvređao mene i pretio mi je. Ja sam i to iskulirala. Ja sam se uplašila kada je taj konflikt bio, da me je pogodio, povredio bi me. Ja smatram da Luks ima mnogo veće probelme, a svodi ti se rijaliti da se nekome štekaš ceo dan, na primer Matoroj - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam hteo prišao bih ti i zakucao bih te. Ja Matoru volim! - rekao je Luks.

U međuvremenu, posvađale su se i Matora i MC Aleks.

Ti si prihvatala da ti se on šlihta i ja njemu neću to oprostiti - uputila je Matora Mc Aleks.
Mene ne zanima, na šta aludiraš ti? - upitala je Matora Mc Aleks.
Neću više ništa da komentarišem - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet si se našla prozvanom, je l' si ti bolesna? Ja nisam bez razloga tako reagovala. Sada treba da te Luks muva, sada. Mene boli uvo, mene ne nerviraš ti, nego on. Nemoj da se dereš, nemoj da me peckaš. Juče si me pecnula kad je Ša delio budžet. Ne valjda kad pričam, ne valja kad ne pričam! Ništa bre ne valja, šta da radim! - rekla je Matora i u suzama napustila emisiju.

Autor: A. S.