AKTUELNO

Takva atmosfera se ne zaboravlja!

Prestige bend, inače jedan od najpopularnijih beogradskih bendova za svečane proslave, slavlja i veselja, koji sa detaljno probranim repertoarom, vrhunskim zvukom i odličnom atmosferom godinama uveseljavao građane prestonice, prošle godine je pevao na turskoj svadbi sa popularnom pevačicom Viki Miljković. Prema njihovim rečima, atmosfera je bila za pamćenje.

Prestige bend jedan je od najangažovanijih kod nas - domaćini svečanih proslava, slavlja i veselja moraju mesecima unapred da ih kontaktiraju ne bi li uspeli da pronađu slobodan termin. Zahvaljujući detaljno probranom repertoarui vrhunskim zvukom svuda prave odličnu atmosferu, pa tako i prošle godine na jednoj svadbi u Turskoj, gde su goste zabavljali zajedno sa Viki Miljković. Kako kažu, atmosfera je bila za pamćenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedavno smo pevali na jednoj svadbi u Turskoj, sa Viki Miljković, stvarno nam je bilo sjajno. I dalje pamtimo tu ludačku atmosferu, tako nešto nikada pre nismo imali, iako je uvek top na svim veseljima koja radimo. Reč je o Tucima koji godinama žive u Srbiji, ali su tamo ipak pravili svadbu... Na srpskom smo pevali, sve oni znaju i razumeju, jer vole i slušaju našu muziku - rekao je pevač benda Đorđe Radović. dok je Daniel, jedan od članova, na temu bakšiša istakao:
Ako radite kako treba, možete od ovog posla lepo živeti. Mi volimo ovaj posao, muziku, za nju i živimo.

Autor: pink.rs

#Prestige bend

#Viki Miljković